Hüppa postitusse

oo7

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. Ma arvan, et auto peaks müüki panema teised, mitte mina, selle järgi vaadatakse hinda. Auto vaadati täna UM-is üle. Eks paistab, mis saab.
  2. Vend arvas piltide põhjal et kuskil 1500, autot ta veel näinud ei ole. Mis stangesse puutub, siis tegu on preface pilliga millele pole seda stanget mitte kuskilt saadagi v.a esindus ja keskosa on ~400 EUR (otsad vist terved), stange plastid on ostetud esindusest tutikad, loodan et leian arve ülesse. Süüdlase enda autoga ei juhtunud mittemidagi, töölt üks töömees sõitis otsa ja õnneks üks teine nägi et parkis seal ees ja siis sain täna jaole. Põll on kõver (värvi lahti löönud) ja see tulede ümber oleva võre all olev liist ka. Homme viin auto UM-i kalkulatsiooni ja eks siis ole näha mis edasi saab. Suvalisse urkasse seda värvida ei vii, maksan kasvõi ise vahe kinni või maiteagi mis saab. Eks see stange saab kõige kallim tükk olema ja sellega jebla kõige rohkem
  3. Kuna minu ja venna autot juba eelmises kalendris olid ja tema auto on täpselt sama ja ainult minu oma on muutunud siis paneks pildid kus 2 autot on korraga. Loodan, et see on OK, kuna siis saab ehk ka rohkem e30neid kalendrisse
  4. Autole sõideti sisse ja õnneks õnnestus süüdlane üles leida. Mõtisklused kindlustuse ühendustvõtmisel on teretulnud, suhtumist oli näha kasvõi töökaaslaste seas, et ah see mingi vana bemm jupid ei maksa midagi jne..
  5. oo7 vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Alpine nüüd küll mingi eriti müstiline vaatamisväärsus pole
  6. Võiks nii olla, et täpselt nende samade piltidega, millega eelmisel aastal kalendrisse saime uuesti enam ei kandideeriks, et oleks siiski uued pildid.
  7. Ratas ei tohi koopast väljas olla, mölisevad sellepärast küll
  8. Ma olen kõik juba ära lõhkunud mis Eestis on, viimane on auto all ja see on ka kohe küpse varsti
  9. Mingi pagulane minema ei vii seda kole kiiresti? Ma elan Tallinnas
  10. Näeb äss välja küll, ainult kuidas see kinnitub sinna ?
  11. Mul ilged töö-ikaldused kaela tulnud. Next week tuleks küll, siis puhkus
  12. 330Cd kaalub 1515kg
  13. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Korkidest tehtud veljed on päris ägedad
  14. Selle loogika järgi poleks mõtet üldse siis E30 ostagi vaid see täiesti nullist ise teha Lihtsalt hakata UM-ist juppe ostma, või isegi need ise teha. Mingi vend ju tegi Lambo oma keldris valmis, kulus 13a selleks.
  15. Kui lasta autot teha siis 4 tonni eest ei saa mingit molekulideks võtmist, minu auto 2 nädalase "taastamisprotsessi" või õigemini värskenduskuuri ametlik arve oli 4 kilo. See sisaldab siis täieliku ülevärvi ja veidi keevitamist. Auto oli enne selline pleekinud-poodi-mitte-häbi-minna pill nagu siin kirjas. Kui tonnise laiba viid reaalselt töökotta ja ootad sealt uut autot siis arvesta pigem 7-8 kanti, kui keegi üldse selle ette võtab. Mingid Ameerika pillid on üle 10 tonni ka läinud.. Siis kui mul seda tehtud sai, olid seal sees veel totaalselt perses Volvo Amazon ja kõige esimene Porsche 911, ma ei taha teada mis nende arved võisid pärast olla
  16. Keskmine Eestlase auto hind on ~4800 Eurot. Lugesin sellest kuskilt. Kui me nüüd vaatame milline on keskmise eestlase auto ja neid siin siis maitea, pole mõtet nüüd mingi mõnda tonni taga nutta ja selle pärast kuskil garaazis aastaid kügeleda, selle ajaga teenib juba terve uue auto raha kokku. Normaalse pilli kradi hooldus on juba 500-600 eurot
  17. Mu vend jääb küll sellega korralikult kahjumisse, mingit kasu selle 5K eest ta ei saa. Seda vast teab igaüks, kes neid autosid siin ehitanud on, enda auto peale ka üle 5K ära läinud, kuigi mul oli paremas seisus, kui selle sain. Keevitustööd sai sisse ostetud, lisaks originaal plekid ja mootoreid sinna ka omajagu ehitatud..
  18. Mu venna autot on väga paljud näinud k.a antc vist ise ka. Vahepeal see rooste küll pole läinud ja on selline nagu koguaeg on olnud. Venna auto hinna piirab ka see, et tegu pole õige 325i-ga, vaid 316-st ehitatud asjaga, beezi sisuga auto on aga originaal. Arvestades kui ilusti see värvitud on ja võimsust, siis ei ole minumeelest küsitud 5K müstiline summa.
  19. Huvitav kas läbisõit on õige ? Kokkutulekul nägin ka seda autot, ei läinud lähedalt väga vaatama või uurima, kaugelt paistis ok
  20. Nägin seda autot see suvi Tallinnas sõitmas ükspäev, peaks täiesti töökorras olema
  21. Nii kurb, kui see ka pole, siis siit teemast läbi jooksnud valge masin on saadaval: http://www.auto24.ee/used/2045094 Vast suuremjagu E30 meestele kes on Tallinnas kokkutulekutel käinud see erilist tutvustust ei vaja. Igatahes on selline nagu piltidel
  22. Sobivad musta autosse väga hästi. iS Stange äär kruvi külge, FL masinal kohustuslik asi
  23. Tuleb vist vägeva efektiivsuse ja võimsuse suhtega auto. Kus maal sellel piiraja on, mu 325e (mis on viimaste kuude sees tehtud ja 95kw) näitab 6000 max. Praegu on pööre diisli kohta jah natuke kõrgel ja max kiirus jääb arvestades võimsust natuke nadiks

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.