Hüppa postitusse

matu665

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis matu665 postitas

1. Mis nende "alpina" velgedega tegid?
  2. Ikka üks. Auto pealt kust tehnika tuli oli ka üks.
  3. Mul 55 näidik jäi. Kõik töötab ja tore aga kui alla 20l paagis ja kurvi võtad viimase piiri peal ei saa kütet kätte piisavalt. Kuigi endaarust tegin kõik nii ümber nagu peab
  4. Sirgendamine ja siit sealt keevitus. Homme keeran alt ära siis põhimõtteliselt võin kohale tuua. Kokku neli velge. Kaks viskavad korralikult. Kaks enam vähem.
  5. Selge, Tänud. Keegi teab kas kaugtuled ka b osana veel saadaval ?
  6. Cabrio matid sobivad kupeele ka?
  7. Kellegil kupee matte üle ei jäänud? Sooviks ka
  8. Käes see pidulik hetk mil ma enam ei mäleta milline hammasrihm peaks minema 126kw mootorile. Rullikud olid ka minuteada teist mõõtu. Kas oli nii ,et 128 hammast ja rullik 50 mm ?
  9. Usun ikka, et selle suve keskpaigaks.
  10. Lõppeb see trall ilmselt nagu eelmine aasta..vahepeal põristatakse ainult trummi kõvasti. Lähme parem kõik siis ekbk üritusele.
  11. Olemas varuratas. 4x100. Järgmine nädala vahe tahaks rattad alt keerata.
  12. Kuna enda plekid laenasin kunagi renxile ja tagasi neid ei saanudki siis kas keegi oleks nii hea ja laenaks velgi koos rehviga kuuks-kaheks. Ausõna annan tagasi. Sõitma ei hakka. Lihtsalt ,et oleks autole midagi alla keerata selleks ajaks kui veljed sirgendamises-värvimises.
  13. Tekkis kohe küsimus millla plaan h2-st kaupe tellida ?
  14. see küll üüber korras kerega pole
  15. Läti poolt. Olen ükskõik mille poolt ja alati osaline olnud. Ka sobib EKBK üritus. Sinna pole veel paraku jõudnud, kuna minu kõrvu liiga hilja jõudnud. Halb promo??
  16. 316 66kw vs 2.0
  17. Jah, aga ikkagi on need odavamad kui isepandud r6 masinad. Toon ekstreemse näite Ford mustang 1969 R6 on alati odavam kui isepandud v8.
  18. Kuskohast veljed said? Ma ka otsin teist ringi selliseid .
  19. 264 kraadi on ka b25 nukal.Isegi b-osa febil kui ostad peal kirjas 264 kraadi. Googleda edasi. Leiad netist teema kus kõik kolm nukka kõrvuti ja mõõdetakse üle b23 ja b25 126kw ja 125kw. Kõik samad!
  20. Kui juba b23 nukka soovid siis samahästi võid b25 nuka panna. Need samad.
  21. Auto tudub. Enne seda sai käidud pildistamas. Tänud lähevad Kerstinile. Pilte sai tehtud omajagu vära raske valida neid parimaid
  22. Vaheta kummipadi ja vaakumvollad. Kui ikka siis küsi uuesti.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.