Kõik, mis matu665 postitas
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
ilm on väga ok. Et siis kõik kohal ?
-
M: BBS RS replica, 16" 4x100
Koopaid peab rullima? Rehvid ka kaasas`?
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
homme kohal
-
M: morell "tempo 5" twiitrid koosCrossoveritega
- Klubi logo
sellise juba kleebiks- M: morell "tempo 5" twiitrid koosCrossoveritega
35- m20b25 ei käivitu
Neid kaks ja kasti küljes. Pumba relee ikka korras?- K: Keegi suvise kokkusaamise organiseerib?
- M50 mootori paigaldus e30-le
M54B30 pealepanekuga sama lugu mis m50? Tekkis hea võimalus saada SMG kastiga e46.- O:325 pooltelgesi
Minuteada peaks 2.5 jämedamad olema.- Kogunemiste pildid
Ja mina jäin piisavalt palju hiljaks- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Täna siis suurem istumine?- E30 väärtus
Peab vist ikka alles hoidma- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Siis nädala pärast- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Täna kohal siis?- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
tuleks küll- Kes, kus ja keda nägi
*Nägin eile Pärnu mnt 30 km enne Tallinnat punast m3-e. Numbrimärke küljes polnud. Möödasõites nägi väga viisakas välja igatahes. Huvitav kellele kuulub?- M: 316 (m20b25 126kw) preface kupee
Torukolle ja väljalaset ümber tehtud. Uued rehvid, strut ees jne.- Lobamokkade rubriik
Käisid Eixil külas?- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Kolmekesi vist vähe nadi- O/V: 15-16'' valuveljed
Palju soovid?- K: Keegi suvise kokkusaamise organiseerib?
Vahekokkuvõte: Keegi peale Kerdi pole nõuks võtnud ,et midagi korraldada. Ideid on pritsitud aga ideest üksi vähe. Niikua kui seda ei juhtu siis oore it is. Aga eks ta veits kulunud ole eriti neile kes lähedalt tulevad. Mulle just see pikk tripp meeldib kõige enam- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Kui rohkem rahvast vean ka ennast kohale.- Klubi logo
Teen see nädal ühe valmis. On juba midagi valmis ka?- Klubi logo
Väga vabandan kui kellegi tundeid riivan. Hetke logo nende tiivakestega näeb piisavalt jube välja ,et ma ei paneks ka raha eest seda oma auto külge. Kilp ja tiivad, no ma ei tea kus see seos 80nendate autoga?. Kui see on ühe inimese arvamus siis ärge tehke välja. Aga kui ei, võiks siin arutada ja ideid välja pritsida. - Klubi logo
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus