Hüppa postitusse

illukas

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis illukas postitas

1. Mootorile tee sisepesu ja korralik vedel õli sisse, võib isegi tiksu vaiksemaks nii saada. (Igast õlilisandeid, a'la hado, tasuks vältida, oma M40 peal sai katsetatud ja asi lõppes korralikult umbes õlikanalitega.)
  2. Pigem tee värviparandused enne talve ära, sest kevadeks on kriimudest saanud juba augud. Mis tiksu puutub, siis lahti saad temast nukkvõlli ja hüdrotõukurite vahetusega, mis kokku maksavad sama palju, kui tiksuvaba mootor. :wink: -edit- (Kui sa mu avatarile korraks silmad pöörad, siis võid isegi järeldada, et ma need samad teed juba läbi käinud olen.)
  3. Oma pannil sai pandud 1,8 asemel 1,6 ja tundub, et benssu peab tihedamini sisse kallama. Eks ilmselt viga peitub selles, et mootori vahetusega läks jalg ka raskemaks. Erililist võimsuse vahet ei ütleks, et on. Linnasõiduks on piisavalt kärme, aga maantel möödasõitudega on ikka sedasi, et peab neljandaga peenestama tublisti, kui just horisondini tee tühi pole.
  4. M40 pihta võibki jääda raha pilduma. Pigem sõida niikaua kuniks kotis on ja pane M42 asemele. :wink: (Ma võin sulle muidugi terve M40B18 silindripea müüa, nukk on kulunud, aga ehk saaks kahest ühe korraliku teha, kui tahtmist nokkida on.)
  5. Kui leiad ägedaid pakkumisi võid mulle ka edasi PS'ida, äkki saab suuremas koguses ostes allahindlust. :wink: Amortide suhtes kahetsen isegi, et Bilstein'e ei pannud, Monroe 32€/tk lahendus on ülemõistuse kehv, esimesed 100km sõidad nagu uue autoga ja siis õõtsud nagu lollakas iga kühmu peale. Vallatumaid kurve saab ka läbida ainult nägu vastu küljeklaasi.
  6. Mario, ma mõtlesin, et sa minu rulli kirjeldad juba. Täpselt samas seisukorras sain enda oma ka, aga tasapisi nokkides hakkab looma juba. Kuigi asjad kipuvad kiiremini ära väsima kui ma neid vahetada jõuan. Sestap tahtsin öelda, et see juppide kogumine ja korraga ära vahetamine on mõistlik mõte. Kui tüki haaval tegema hakata, siis kuluvad uued puksid näiteks sittade amortide komboga päris kiiresti läbi. (Järgiproovitud variant.)
  7. Võib täitsa vedrudes asi olla, masin istub kahtlaselt madalal ka. Amordid said vahetatud vähem kui 10k kilomeetrit tagasi, vedrud on teadmata vanuses. Aga sillaregulaarijat soovitada, keegi?
  8. Oskab keegi oma kogemuste põhjal soovitada ühte ässa kohta, kus esisild lasta ära reguleerida. Tarvis oleks ka asjatundja pilguga üle vaadata mõlemad sillad ja lollile selgeks teha, miks rattad lääpas on.
  9. Näeb välja nagu oleks äsja salongist välja veerenud, väga kena. Mis põhjusel kellelegi see M42 ei meeldi? Kaks silindrit liiga vähe või mis? (Lohutage ennast sellega, et mõni mees nutab ja sõidab veel klõbiseva M40'ga ringi.)
  10. Meeldis, et sait on põhjalik. Ei meeldinud vigane eestikeelne tõlge. Vast mõne viielise gümnaasiumi õpilase ikka leiate, kes 25 eest grammatika ja sõnastuse vead korda teeb. -edit- Seekord ühtegi katti müüa kahjuks pole.
  11. Mul seisab riiulis üks M40B18 täiesti töötav generaator, kõlbab peale panna või hoopis kahest üks teha. Kui on huvi, siis pane PS.
  12. Õnnestus täna ka seda masinat Järvel möödumas näha - hakkas enda peldiku pärast häbi küll.
  13. Kas touringule viisakat laepolstrit leiab? -edit- Korralikest peeglitest ka ära ei ütleks, vast mäletad, mis näkatsid punasel touringul küljes olid.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.