Kõik, mis Aigar postitas
-
325iX '87 - Aigar
Tegelt on veitse ikka räsida saanud siin suure talvega :roll: . Kevadel plaan veel siledamaks ajada, kuigi jah, ega tal suurt midagi praegu kah viga ei ole... Ma nägin kah kahte e30 täna, mõlemad musta värvi, ainult, et üks oli kupee ja teine universaal.
-
E30 IX/IXA Touringute tootmisarvud
Hmm... Model Total Production: 325ix: 34,862 E30 Sales By Model (Worldwide) 325iX 1985-1991: 83,030 Müüdi rohkem kui toodeti? :roll:
-
320i Cabrio '89 - Jann
See on siuke värv, et ma läheks kraabiks selle küünega maha ja sööks ära... Sama effekt on ka nendel hea maasika või apelsini lõhnaga ¹ampoonidel
-
318iS '91 - Henry
Tekst oli hea aga 1000 sõna siiski kokku ikkagi ei tulnud. Nii, et ootame pilte
-
Kust kohast saaks osta Mono kojameest?
Miks siukest asja vaja on üldse? 2 kojameest liiga palju?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
See ikka korralik rull - taga "full black" n' shieed... :wink: Sünge
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/607/auto_php-id=808607-view=40-www_auto24_ee.html Punane värv kobrutab alt... Reguleeritav roolisammas kah - whaat?
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Kas ma panen väga võssa kui ma ütlen, et see on Masteri protirehv?
-
BMW 320i (m20b25) '87 - meelis36
Näita laiu plekusid! Need lasid suveks teha?
-
316 '86 - Kalmer
Ei Parem Veel parem (hind
-
E30ne reklaamid
Buumeril ikka eluaeg väga stiilsed videod olnud... PS! Taustamuss on "so 80's"
-
318iS '90 - AndresS
Ma ei tea kuidas teistega on aga ma tahan küll näha seda rallimängu varianti ka päris elus . Nii, et edu ehitamisel!
-
325iX '87 - Aigar
Jõuluhommik- ajasin oma väikse harjakesega lume pealt ära ja sõitsin minema
-
325iX '87 - Aigar
Nii, pole kaua aega uuendanud teemat aga selleks oli ka hea põhjus - mul ei olnud autost normaalseid pilte ^^. Igatahes nüüd juba tükk aega muretult kulgetud selle masinaga ja üldiselt väga rahul. Eriti kõvasti algas rahulolu siis kui lumi maha tuli . Probleemid mootori mitte käimisega olid tingitud vigasest õhukululugejast (see juhtmejupp, mis seal sees oli ei andnud teatud asendist ühendust) ja ühest pooletoobisest pihustist. Pilti kah..
-
BMW 320 '90 - randos
Väga ilusad ja puhtad jooned tunduvad olema. Ära siis mingit jõhkrat tuuningut sinna tootma hakka .
-
BMW 318i (316i) '90 - christian
Mis asja? :?
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Tavaliselt mulle ei meeldi roostes asjad aga see tõesti istub sinna päris hästi (erinevalt nt Maarjamõisa haiglast)... Muidu mis selle kapoti ees parema äärega on? *ise küsin ise vastan - mõlk on* muidu ikka edu autoga!
-
325iX '87 - Aigar
Kuulge, sellel mootoril polegi nukkvõlli andurit... Väntvõlli andur ei tohiks üksi sellist jama tekitada ikkagi. ...ei mängi rolli sõidu ajal ju!
-
325iX '87 - Aigar
Küünlajuhtmed said kõik vahetatud, küünlad kah. Jagaja kaane alune oli nagu uus... Vot neid andureid peaks küll uurima. Üldiselt kere jah suht sile, just some bumps and scratches, tiiba tõmmatakse kah sirgeks praegu... Kellegi veel ideid mida peaks kontrollima?
-
325iX '87 - Aigar
ouu, savi need udukad praegu... Öelge parem, mis mootoril viga on . *probleemikirjeldus eelmise lehe lõpus*
-
325iX '87 - Aigar
Millest see küsimus? On küll originaalid jah...
-
325iX '87 - Aigar
Nii, vahepeal siis on juhtunud igasugu huvitavaid asju. Nt diagnostika ei osanud tõesti midagi tarka öelda . ABSi tuli oli vist tingitud sellest, et ees ja taga ei olnud ühe suurusega rehvid. Kui see probleem sai lahendatud siis hakaks see ABSi tuli järjest harvem esinema ja praegu on nii, et seda praktiliselt enam põlema ei lähegi. Auto õpib või midagi? Siis said veel kõik vedelikud peale roolivõimuõli ja pidurivedeliku vahetatud. Klaasipesuvesi jäi kah samaks... Aga nüüd on tekkinud mingi palju huvitavam ja häirivam nähtus. Nimelt hakkab mootor mingil täiesti suvalisel ajahetkel puterdama ja ei lase gaasi vajutada (no pöörded ei tõuse ja paugub niisama). Natukese aja pärast "paraneb" asi iseenesest jällegi ära aga mitte kauaks. Mootori temperatuurist ei sõltu siin midagi. Testitud on: õhulugeja, lambda andur, uus uuema tüübi aju paigaldatud, temp. andur, seguklapi asendi andur, kütuserõhk, Pm nagu kõik põhilised asjad on kontrollitud. Järgi jääbki küsimus, et wata fakk? ! ? Nii, et 325 asjatundjad - palun genereerige veel ideid, mida võiks kontrollida! Aigar
-
325iX '87 - Aigar
Minu omal on hoopis 0265103012. Iseenesest Guugli otsing annab vastuseks justkui see oleks ikkagi iX-i blokk - http://cgi.ebay.de/BMW-E30-325-ix-ABS-SteuergerSt-0265103012-/180561797888 Lisaks läks täna ABSi tuli põlema kohapeal niisama seistes. Tegelikult vit ei olegi väga mõtet ennustada milles viga on. Esmaspäeval on diagnostikasse mineks - ehk öeldakse seal konkreetselt ära kes on süüdi tulukese põlema panemises.
-
325iX '87 - Aigar
Küsimus suurele ringile: mille jaoks see juhe hea võib olla ja kuhu see minema peaks? Asub ees paremal pool kapoti all ventika läheduses... vabandan uduste piltide pärast aga loodetavasti on kujust enamvähem aru saada
-
325iX '87 - Aigar
Nii, akna tõstukite otsimisega hakaksin tegelema ja õlid olid kataloogis tõesti kõik olemas! Stangedest ei ole veel midagi kuulda olnud... Peab vb lammareid külastama minema. Kas seda ABSi aju pealtpoolt uurides on ka võimalik kindlaks teha, kas tegemist on originaali või vahetatud variandiga? See ABSi tule põlema minemisel puudub vahel mingisugune loogika, nt Tallinnast Tartusse sõites see ei põlenud, samas linnas aeglasemalt sõites jälle põleb jne. Ühesõnaga päris tujukas tuluke... Lisaks tuli ka selline avastus, et ees ja taga on erinevad veljed. Seega vaja leida üks paar 6''x14'' plekkvelgi kah aga seda peaks vist juba ostu-müügi teemasse kirjutama :roll: