Hüppa postitusse

sõge

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis sõge postitas

1. Vahepeal juhtus sedasi, et ma pesin auto puhtaks Tegeletud sai ka muu juraga. Oma koha leidsid madaldus vedrud, e36 roolivõimendi, 51mm esimesed püstakud, bilsteini amordid ja kangemad stabilisaator vardad. Olen otsustanud ka mootori välja vahetada seega kes tahab võib teada anda.
  2. Mõnusalt liigub tee üks video 0-200 kus kellad näha on. Huvi on suur kui kiiresti need seierid liikuma hakkavad
  3. Tee proovi. Tahaks ka teada kaua see lakk seal peal püsib
  4. kunagi proovisin ühel veljel 180,240,340,400,600,800,1000,1500,2000 ja poleerisin. Tulemus oli enamvähem ok ja kestis vast kuu aega siis oli juba tuhm ja kivikraapse täis. Mina jõudsin järeldusele, et alumiinium velge pole mõtet poleerida ja värvisin suureteralise metallikuga üle.
  5. kena töö. Omalgi kuluks üks selline ära
  6. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    kui on ülekandele vastav element valitud siis on see samade mõõtmetega nagu see mis välja vahetatakse ja hammasrataste hambumine jääb samaks. See on minu kogemuste põhine arvamus. Ise olen nii teinud ja ei ole veel undama hakanud.
  7. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Ülekandel on reguleerimis seibid külgedel. Kui neid ära ei kaota siis elemendi vahetusega ei hakka undama.
  8. selle värvi ja velgedega tuleb päris kena rull
  9. Mu naise peeru ja lapse pissiga sõidab Tegelt viitasin seal teistele teemadele mis päris hästi koostatud.
  10. Varsti on 1/3 teemat nurgataguse laimamist
  11. Vähe on neid bemarivendi kes saavad öelda, et mul on karburaatoriga mootor
  12. Siin natukene juttu pöördemomendist ja võimsusest. Kes arvab, et mootorisse õhku imetakse võib teisi teemasi ka lugeda http://www.tqhq.ee/dir.php?id=30
  13. Passis katti märgitud ei ole aga neil andmebaasis oli kirjas katalüsaatoriga näidud mis ta siis ära muutis ilma kati ja lambdata varjadi peale kus pööretel ei mõõdeta. Mainis veel, et lambda pimedaks paneksin kui järgminekord peaksin ülevaatusele minema. Co oli muidu pööretel umbes 0,5 ja vaja oleks olnud 0,3
  14. Läksin täna ülevaatusele teades, et tuleb korduv kuna katti pole all aga mingi imeläbi ülevaatuse läbiviija normaalne mees ja häkkis siit sealt ning tehtud ta saigi
  15. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    calanti müüsin. Bemmi on veel vara maha müüa
  16. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Best day of my life. Müün auto maha ja minut hiljem ostan tagasi kui suur on tõenäosus, et just siis kui tehing on tehtud ja ostja oma vast soetatud autoga tahab ära sõita puruneb mootori rihm.
  17. Niisama värvitöökodadel ei ole nii head järelvalvet kui õppeasutusel. Vigalas vast ikka vaatavad, et töö saaks nii kuis peab muidu kooli maine saab kahjustada.
  18. Võimalik. paar halli ust läksid müüki kunagi.
  19. mis hinnaga nad vigalas rulli ära teevad?
  20. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Otse loomulikult. Ei tulnud kohe pähegi, et bemmil ka väikest mõõtu diisleid on
  21. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    katalüsaatori ära võtad siis tehnilisest ülevaatusest ei pruugi läbi saada. Mootori tööd vanematel diislitel ei mõjuta.
  22. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    e30 kerel oleks päris tore mõni vw 1.9 või 2.0 diisel need pakuvad juba kuni 350nm väänet ja kütusekulu oleks keskmiselt paarutades viie kanti
  23. Mootor tuleb nagu tehasest
  24. www.carshop.ee http://www.strongflex.eu/en/ Strongflexi kodulehelt otsisin välja vajaliku puksi koodi ja kopeerisin carshopi otsingusse ja tellisin sealt smartposti. Sillatala puks 21eur tk/ diffri puks 22eur tk 3 nädalaga tulid kohale

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.