Hüppa postitusse

Leks

Foorumikasutaja
    1 394
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

41

Kõik, mis Leks postitas

1. Kui kedagi huvitab, siis saab liituda minuga h2.ee st originaal varuosi tellima. Saan allahindlust 10 % letihinnast Saatmine läheb jagamisele võrdselt. Kui on midagi rakset, siis selle saatmis hinna vaatame eraldi üle. Tavaliselt lisandub ca 3-6 euri 1 inimese tellimuse pealt 2021 sügisest alates rakendan iga inimese tellimuse tasu - 10 euri mis ei sõltu ei kauba kogusest, ei telimuse kogu summast Tehingu protsessi kirjeldus: Mõelge mida soovite oma bemmile osta, otsige üless OE koodid, näiteks bmwfans.info lehelt. Lööge OE koode sisse http://www.h2.ee , seal näete letihinda ja võtke letist 10% maha. Saate varuosa lõppmaksumuse. Kui näitab samu tooteid erineva hinnaga, siis grupi tellimus puhul valime kõige odavama ja reeglina kõige pikema tarneajaga. Igasugused linnukesed ja numbrilised kogused ei tähenda midagi tellijale, neid ei tasu jälgida. Jälgige ka toote miinimum tellimis koguseid, näiteks tüübleid ja muud pudi padi tihti ei saa tellida 1 tk kaupa. Osad tooted vanadele autodele on juba tootmisest maas ja neid ei saa samuti tellida, info selle kohta näitab bmwfans lehekülg. Viimasel ajal on tihti juhtunud nii, et kuigi bmwfans näitab et toode pole "ended", tühistab tarnija tellimuse varuosa mitte saadavuse tõttu. Selle vältimiseks esitan mina enne tellimust tarnijale päringu varuosa saadavuse kohta ja hiljem vastan tellijale kas saab v ei saa tellida. Seejärel saatke mulle koodid koos soovitud kogusega. Vahetult enne tellimuse esitamist saadan igale isikule lõppsumma koos transaga ja oma konto nr, kuhu tuleb kanda 100% ettemaksu. Oma rahadest ei telli ja pole mõtet küsida seda. Peale kõikide rahade laekumist esitan tellimuse. Kui ei sobi grupi tellimus ja pikk tarneaeg, siis võib alati teha individuaalse tellimuse, kiirema tarnega, kuid reeglina ka kõrgema hinnaga. Individuaalse tellimuse puhul kogu transport on kanda 1 tellijale. NB Kaup jõuab Tallinnasse. Ise järgi. KAUBA TARNE on vähemalt 4 Nädalat. Palun arvestada sellega ja olla valmis ootama ka 5 - 6 nädalat Tesistesse kohtadesse üle Eesti v Soome toimetab eraldi tasu eest Smartpost, Omniva või tellija sõbrad, vanemad, tuttavad, sugulased jne Järgmine TELLIMUS 17.21.2021 http://WWW.H2.EE PS
  2. Leks

Kes, kus ja keda nägi

Nägin täna lasnamäel hommkikul oma rulli petvat oo7
  3. Leks

4x100 -> 5x120

kui odavamapoolsed on odavamapoolsed ? mul olemas uued rummud 60 eur /tk
  4. kui normaalseid ei leia, siis võid Baltic poldist osta m7 keermega polte. Ma tegin neid lühemaks ja keerasin kolled kinni. ps. vaskmutrit m7 keermega mina ei leidnud müügis.
  5. Leks

..

.
  6. Leks

2016 riidenänn

ma heameelega võtaks h.sinise ja kollase (mitte neooni)
  7. Leks

2016 riidenänn

ei pooldaks seda neoon kollast värvi, läheb liiga kirjuks silmees.- võiks olla helesinine (kas sellist värvi on ?) või hoopis 3 varianti valge neoon ja helesinine kas polo variante on ka mida valida ?
  8. minul käes, tänkjuu
  9. up, nüüd olemas kooparullija
  10. Rendin Tallinnas rullijat.10 euri / ööpäevtagatis 100.-rentnik tuleb ise järgi, tagasi toob ka ise.
  11. Leks

2016 riidenänn

Tahaks juba selga midagi panna
  12. mis see tarneaeg oleks ? niimodi võib suveläbi soovijaid korjata
  13. up, tihendit vaja
  14. Roostevabad summutiotsad. Siseläbimõõt 50mm, kogupikkus 160mm. Läheb ideaalselt m20, m25 originaal torude otsa. Paar 30 euri
  15. 2tk, palun
  16. Leks

Tartu kokkutulek??

17. Kas maantee Oorele Valgast on korda tehtud ?
  18. Tallinnas vaja. Ei pea olema ideaalne, hea oleks kui ka pildi materjali pakkuda katkistest / kehvatest kohtadest
  19. Leks

Lobamokkade rubriik

Otsin sellist junni, kiire
  20. Juhhuu, Loodan, seeaasta tulevad ka lahedad kleepsud korraldatud üritusest. Trvp - ?
  21. Leks

Kus asub värvikood?

ei ole.
  22. Leks

O: fl udutule klaase

ikka mina ja alati.
  23. Saadaval sellisena nagu on, ei leia kuidagi aega selle jaoks. Eks võite tomateid pihta loopida. See kevad-suvi on juba ära planeeritud. Pildid esimesel lehel. Silda all pole hind 70.- ise järgi haagisega Mähe
  24. Leks

M:Uued suverehvid

205/40/16 paar suvekaid ?
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus