Kõik, mis GTA postitas
-
BMW 320i (m20b25) '87 - meelis36
Noh, nagunii tahtsid ju kere korrastama hakata, nüüd on selleks aega ja rohkem motivatsiooni ehk :wink: Loodame, et sujub.
-
320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
Tänud:) Sulle ehk õnnestub teinekord ette näidata kah, Tartu vahet mõnikord ikka liigun.
-
325i '87 - CH
Ei vilgu jah, just oli endal sama probleem ja lahenes paneeli vahetamisega. Flantsi paneks isiklikult mingi 10-15mm ikka, kuigi selle ET37-ga peaks küll velje alla saama - originaalvelg on nt 14x6 ET35 ju. Oleneb muidugi, kui lai sul see konkreetne velg on, peaks olema 7" või kitsam sellisel juhul. Pead lihtsalt ise katsetama. Keskava hakkab segama siis, kui kasutad tsentreerivaid flantse. Lihtsam need veljed treimisse anda ja omal tulevikus nööki vähem
-
Flantsid ka vahel. Tänud kasutajale Markush. Ees 15mm alumiiniumist, taha tegin samodelnõi. Pikemad poldid ka loomulikult. Pilt on vilets jah, las olla Ülevalt teise pildiga saab võrrelda.
-
316i '88 - Henrik
Paidesse satud, siis võin selle iluliistu niisama anda, mis ma ikka kahega teen Kena auto muidu
-
O: Strutbar
Siia vaatasid? http://www.ladu24.ee/et/info/Brandide-tutvustused/JOM-Tuuning-varuosad Pmst saada neile meil, ütle et tahad JOM kataloogist seda asja ja tootekood on Product No.: 21022, edasi suhtlete ise
-
O: Strutbar
Ma sain ladu24.ee kaudu JOM-i esimese strutbari 40.- ga. Mingi soodukas oli. Nädalaga tuli kohale umbes. Enam-vähem asi, augud ei tahtnud sobida aga sain paika . Vot selline: http://www.jom.de/products/gb/Vehicle-Types/BMW/3er-E21E30-E36-E46-E90E92/Lowering/Strut-Tower-Bars/Strut-Tower-Braces-Alu-BMW-E30-all-models-incl-M3.html
-
BMW 316i '90 - callaway
Mul on ka rohelised veljed ja Neverbeeni kleeps ... Aga sellega vist sarnasused piirduvad. Kena auto ja tõotab kokku panduna midagi minu maitsele vastavat olla. Jõudu!
-
Juba tükimat aega tagasi vahetasin tiiva ka ära. Värvisin kerevärvi spreiga ja lakkisin ka mingi purgitootega. Enamvähem, natuke jäi viirutusi ja toon esialgu ülejäänud kerest veidi tumedam aga 12 euro eest on efekti küll. Üldiselt ikka liigub, mitu kuud pole kirjutanud aga see sellest, et suurt polegi midagi uudist Uhatud omajagu ja 415000 km on juba käeulatuses. Summutipütt tahtis ülejäänud torustikust irduda aga tänase töö viljana sai seegi oma kohale päris kõvasti kinni lastud, nüüd jälle hääled viisakad. Paneelikate vahel hommikul muidu päris häbi naabrite und rikkuda ju :oops: Töö sai ette võetud sedasi, et ikka torustik alt ära ja sai ka õiged painded asjale antud, nii, et enam see pütt viltu kõhu all ka ei ripu. Märkamatult sai täis juba kaks aastat selle autoga kulgemist ja võib vabalt öelda, et ta on mind hästi teeninud... Esialgu nägi nii õnnetu välja, et kahtlesin kas ühte talvegi vastu peab Aga võta näpust, vahelt siit-sealt kohendada ja pole miskit. Vaikselt mõlgutan küll müügimõtteid ka - sõitu on kõvasti ja kütust läheb veidi palju, lisaks tahaks ta ikka põhjalikumat värskendust ka ju saada, muidu komposteerub lihtsalt ära. Aga jällegi, võta näpust, vahi neid kuulutusi, mis sa vahid aga no ei leidugi midagi, mis meele järgi oleks... Vahepeal kärutasin just selle kütusekulu pärast nädalakese isa autoga. Isa-ema-vanaema aga rullisid sellega... Muljed olid sellised, et hirmsasti tõmbab tähelepanu (väikesed lapsed, poisid, tüdrukud ja mingid lambi piffid), kõik vahivad Teine asi oli veel see, et kulunud hoovastiku tõttu ei saanud isa esimese hooga tagurpidikäiku sisse ja pidi autot poe juures tagurpidi lükkama Oi jah, eks sellega tõmbab ka omajagu tähelepanu. Ja mustikal käimiseks on liiga madalaks lastud , selle peale ma väga ei mõelnud jah vist...
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Bensiininäiduk jebis mul kuna ühendused istme all paagi küljes olid kehvad. Ja tahho-tujurikkuja ei funka reeglina kuna näidikuploki taga akupatareid kutud. Päris kena masin, vahetame sedaani vastu, ei taha? Ma tõin täna kaheinimesevoodi ja madratsi poest, andis pakkida ikka. Suusaluugi ja käetoega istme kombinatsioon tagas siiski edu. Tundub, et peab ka kuudi peale üle minema
-
Klappide reguleerimine selle tiksu vastu ei aita, kuigi nukk ja nookurid rantideta ja õli vahetan 8000 peal. Ükskord keerasin katse mõttes 0,15 peale vahed külmalt. Oli vaiksem aga küttekulu tundus suurem olevat ja jõud ka kadus :roll: Mina ei tea mis seal Elva vahel liigub, aga Paides on ikka mõned päris korralikud rullid ka liikvel :oops:
-
Oi, kasu neist istmetest on väga-väga suur, ei tahaks enam küll vanu taburette tagasi Väike update kah, õnnestus mõni aeg tagasi saada suht defka detail - M-Tech 1 tagatiib :twisted: Oi mulle meeldib see, oldschoolimat on raske tahta. Ainult, et PFL kerele ja mingi tumedama värviga sobiks too ilmselt veel paremini... Auto oli muidu just pestud, aga kuradid ehitavad Türi-Paide vahele Reopalusse mingit kuramuse ringteed jälle ja seal ta poriseks ka jälle sai. Noarumaisaa, kellele neid ehitatakse krt Paide tänavatel saab sealjuures suht kerge vaevaga karteri vastu maad - puruks pole veel sõitnud - aganomaieitea, kodukandis L-Virus on kruusateed ka paremas seisus. Teine fäänsi vidin sai lausa Saksamaalt tellitud, JOM-i strutbrace. Maksis too mulle 40.-, seal sees ka transport koduukseni. Külgesobimine polnud just kõige ideaalsem kuid oma eesmärki ta ilmselt siiski täidab. Oh, eks ta üks õnnetu pann on, millega mured ei lõpe aga tore on ikka suvepalavaga luuk lahti teha ja reaskuuese müdinat kuulata (loe: makk läks p*rse! )
-
BMW 324td Touring '92 - Henri
- BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Mis põhjusel? Jämedam? Või sul polnudki tagastabikat tehase poolt paigaldatud? Muidu küll suht uhke auto, varustust ka rohkem kui mul ja kere ilmselt kõvasti parem kah Edu vuntsimisel... mis sest vanast tiivast saab, mulle see meeldis rohkem.- 320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
Ei tea kas see läbisõit ka tegelikkusele vastab, on ka ausamaid autosid, kuid ma ei kurda Fiiilingu tekitamiseks on too sobilik masin küll. G-meeter on juba nagu reliikvia, kõlgub neli aastat ja neljandas autos :wink: Peaasi, et ära ei väsi.- 320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
Vana võlg, uurisin nende tuleklaaside kohta ja mul on siiski täistule omad need. Ilma E-täheta ja mitte H4 pirni vaid vanemate jaoks, niivõrd oldskool lihtsalt Positiivseid uudiseid ka: TÜV läbitud, tehnika toimis korralikult ja ainult mõlkis tiiva kallal viriseti - avarii tunnustega sõiduk vms. Amorditest näitas 75% (ostsin kasutatult), CO (tekitas mulle enim kahtlusi) oli 0.12, ja kässar võttis nii, et auto lendas rullidelt minema :twisted: TÜV-le otsustasin pmst kuu aega enne ette nähtud aega minna, kuna sai käidud Ladaklubi rajapäeval vabaklassis kärutamas. Mingeid probleeme polnud terve päeva jooksul, pidurdamisel risti ei kiskunud vms. Lisaks sai torud ikka korralikult punaseks aetud ja seega tekkis julgus, et ka heitgaasid on viisakamad. Ringiaeg tuli 0.59.6, ei midagi hiilgavat aga ega ma sõita ei oska kah :roll: Lihtsalt pidin tegema pildi auto kõrval, mis mulle juba aastaid neil rajapäevadel väga meeldinud on. Stiilipuhas rallikas, ei mingit tilulilu ega tehnilisi probleeme. Väikse mõttetu video uppisin ka, telefoniga filmitud, aga asi seegi. Onboard Sellist head garaa¾i kahjuks pole, aga võiks. Pestud-vahatatud. Salongist ka üks natuke apetiitsem pilt ehk, koristasin ja lõin selle ka läikesse mingi päev. Ah ja siis karbid tegin ka kivikaitsega üle, tegin uste alla kerevärvi spreiga selle triibu kah. Natuke viisakam ehk ikka. Ei virise, vana auto ja teenib truult. LS 410 000- BMW 320/3.5l-155kw 1985
Ma oleks Saksa lipu värvides need triibud teinud... aaga jah, rohkem ei oska küll midagi kommenteerida, lihtsalt niisama kadedaks teeb... Oleks tädil rattad all, oleks endal ka selline aga ma ei viitsi tilka rohkem näppida kah Kas on võimalik, et nägin täna viie paiku Järvevanal seda liikumas? Edit: asukohta vaadates küll võimatu, ju siis neid kahtlaselt jämeda häälega musti kupeesid on vist teisigi...- 320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
No tänud Täna sai veel nokitsetud. ©arniiri vahetus polnud just kõige lõbusam ülesanne, stabikakont sai ka veel uus. Olen rahul, veermik korras - tõesti mõnus sõita :wink:- 320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
No seal on kompott ikka kapitaalsem, oli keevitatud uusi kinnituskõrvu, klaasid totaalselt erinevad. Ei tea kas üldse e30lt. Lähituledele oli kunagi pandud üldse Boschi luubita lähika klaas. Selle vahetasin küll välja Peaasi, et kogu see ratsimine ei ole tuledest mingeid seasilmu teinud, näitavad küll! 8000-si xenone paigaldama ei pea hakkama, et midagi kompenseerida.- 320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
Vähemalt on ühesugused, enne olid eelmised mehed seal boschi ja hella toodangut igatpidi omavahel ristanud. Aga nii, osadel täistuleklaasidel on see punkt keskel, mis peaks valgust koondama... neil seda pole jah. Siiski vähemalt pole neil mingit hajutavat sektorit, mis reegline lähituledele omane. Seega, pole liha ega kala Kunagi tuleks need nagunii välja vahetada... tagakuplid roostesed ja kaugel see reflektorpinna kooruminegi siis on.- 320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
Vahele jäin jah, ülevalpool kribasin ka põhjusest... Päris lahedad või mis? Ruudulised ju 8). Kui see ka oldskool pole siis ma ei tea... Ühesõnaga, loll kes vabandust ei leia .- 320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
Mitte eriti :roll: Aga kuna see acar.ee-st saadud jupp maksis kokku vinged 12 euri pold kahju seda lõikuda ja puurida, et sobima hakkaks.- 320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
Erinevused eelmiste piltidega: Põll, udukad, lisa... Vahepeal käiasin rooste ustelt ja karpidelt maha, töötlesin buvanooli ja roostevastase krundiga, plätsisin vähe, et auto viisakam oleks. Täna keevitasin summutil ühe mõra ja kaks augukest. Sarniiri vahetan ka homme, kui lõunapausi ajal midagi targemat teha pole...- BMW 320 '90 - randos
Hehe Sinine ja sile pill. Nägin vist Januse Käo juures täna, sõitsin oma hõbedase peldikuga parasjagu mööda.- BMW 316 (M52B28 Maxxecu ) '90 - MehisK
E30 iS kupee on aga neljaukselist ega touringut tehasest tulnud pole... e36 iS sedaan ka suht harvasilmatav ja iS touringut minuteada ka pole. Mulle see auto meeldib: neli ust, sedaan, normaalkaalus krapsakas mootor mis esisillal seljas ei ela, ilus kere - mida sa veel tahad? Komplekteeri sest iS tehaseversioon, mida polegi toodetud: - ruudulised sedaani sportistmed (peaks vist kupee istmekatted ja sedaani istmeraamid ristama), ette sportlikum põllelisa ja muud eripärad... - BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus