Hüppa postitusse

GTA

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis GTA postitas

1. GTA vastas siimp teemale, kohas Vaba teema
    Kus te seda korralikku autot nägite, et selline arutelu käib?
  2. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Tiib hetkel auto küljes tagasi Tegin sest pilte eraldi, võibolla läheb vahetusse, võibolla mitte Üks pilt oli veel jagamata, sain ju Siimult el. akende tagumise kontuuri plokeerimise lüliti. Väike sedaani ja touringu omapära. Siiamaani oli mul seal augus petekas, mis kippus alatasa konsooli vahele pudenema ja vastavas pistikus olid juhtmed lihtsalt sillatud. Väike asi küll aga autopedele piisab ka sellest, et meelt rõõmsamaks teha Et kui saaks veel tagumised el. akna variandi uksepolstrid olekski sel autol täielikult komplektne tehase 4x el. akende süsteem otsast lõpuni, mitte mingit ratsimist kuskil
  3. Väga hea töö ära tehtud Soovin jaksu, et isu otsa ei saaks!
  4. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Suuri kilomeetreid ei ennusta aga midagi vast ikka Ei tulnud sest kraamimisest ja õlivahetusest midagi välja, lendasin selle ideega küll peale aga läks nagu ikka. Remont Kuna abiseadmete rihmad tegid krõmps-krõmps pidevalt ning lisaks generaator koll-koll, siis võtsin selle majanduse laiali. Kurb lugu oli vaid see, et talvel jõudsin ühe generaatori juba taastada aga käisid pätipoisid ja viisid selle minema. Aga see selleks, hetkel pealolev genekas osandus päris kergelt ja läbi ime sain laupäevasel ajal Paidest ka kohapealt vajalikud laagrid. Rihmad ka. Siin siis genekas va rajakas laua peal lahtivõetuna Ja siin juba omal kohal. Pikka iga talle. Teine asi, mis muret tegi oli sügisel avastatud tosoolileke. Kuskilt termostaadi korpuse kandist see tuli ning arvasin, et plokikaane-korpuse vaheline tihend vigane. Kiskusin laiali ning suht sama targalt panin kokku tagasi ka. Uue tihendi küll tegin aga selles ei paistnud viga olevat. Kahtlasem tundus aga alt väljuvate torude stutside seisukord. Kuna mul aga riiulis teist korpust ei vedelenud ei jäänud muud üle kui asi kokku laduda ja loodan et leke kadus. Kui ei, eks siis tuleb end mõne korralikuma kasutatud tükiga relvastada ning uuesti rünnata Kolmas asi, millega olen maadelnud ning mis end kohe meelde tuletas on oma kohale aegajalt mittenaasev siduripedaal. Olen vahetanud mõlemad silindrid aga tolku malo. Kellelgi ideid? Aga no ront on ront, differ kolksub, kohati hakkab soojalt mootor puterdama, see sidurijama veel. Sõita on ka kole ebamugav, mitte et auto süüdi oleks aga teed on ikka õudsad Aga samas jälle, sileda tee peal anna ainult minna, lendab mis kole ja ei saa arugi, et juba 24 aastat vanakesel turjal on Värv on ka õudne, aga no kahe aastaga hullemaks pole ka läinud Mingeid uusi juppe olen ka kogunud, esiklaas on varudes, stangeliistu sain ette aga kahjuks vale poole oma. Proovin veel, äkki saan õige poole. Siis Eix varustas mind aastakäigule vastavate uksepolstritega, nii et varsti saab salongi ka vähem kirjuks Jalamatid sai ühiselt tellitud, proovisin - sobivad valatult. Ah ja talvel sai ju suur kompuuter ja lõpuks toimima saanud. Töötab kenasti ja kangist saab näite ka vahetada. Tase!
  5. Varuosadele huvitavate pakkumiste lehte pole, jagan siis siia Vähelevinud MiM Stinnes valukad, vajavad päris kõvasti tööd aga 5x120 rullikale sobiks väga heasti minumeelest. http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=33&t=129209
  6. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Minu panus velgede asjus piirdus seekord nende meistritele toimetamisega Aga tulemusega olen väga rahul, kena ja tagasihoidlik. Poleerrant selle auto küljes kuidagi ei sobinud kohe Tuled olid autol ostes küljes ja selline vähelevinud värk nagu MHW.
  7. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Tegin käulale kindlustuse, tõstsin aku peale, keerasin suveveljed alla ja võtsin tanklast väheke 98-t ka Esimesed kilomeetrid sel aastal nüüdseks sõidetud ja klemm kõrvuni Nädalavahetusel ehk aega, teeks õli-filtrivahetused ära ja peaks veits koristama-kraamima ka
  8. Kui sul peaks too pildil olev kõverik kasutuna seisma jääma, siis võtaksin selle annetuse korras heameelega vastu
  9. Kui üle värvida siis mina eelistaks Lachssilberit Minu auto vana värv ja sterlingust on tumedam ning veidi mänglevam. Kuigi ega praegusel ka miskit viga pole http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/379/396/094948151460e0.jpg
  10. OOOO Monoviper Ise ei teeks aga minumeelest too detail koos Cup'idega kisub sinna ajastukohase tuuningu kategooriasse täiega.
  11. Sellised pildid võtavad moti maha ausalt Kõigil on nii ilusad masinad ja mina ainuke kel mingi saraban on ET15 veljega oli ees vaja 2-3 mm flantsi, et püstakust mööda saaks. Sinul siis oleks vaja 7-8mm, 10mm siis max, 15 on juba pisut liig. Võimalusel ei võtaks enam ette 8,5 tollist laiemaid enam (7,5 on samas vähe) , kuid hetkel ka 9 tolli ja kannatan ära. Muud polekski aga ÜV-l ainult ei saa jutule, velg koopast väljas siis hakatakse vigisema. Sel autol vist tagumised koopad rullitud, et see 215 rehv peaks 20-se ET-ga kenasti igas asendis koopasse ära mahtuma. Sellise flantsiga näeb hea välja küll aga sõitmisest rääkida enam ei saa.
  12. 320i on G240, 325i on siis G260, Sport on G260 aga teiste ülekannetega, dogleg on G245. Et lühike vastus oleks siis, 320i käigud on veidi lühemad. Samas ma ei usu, et G240 nüüd nii megalt laguneb, kõik bemari kastid on suht suure varuga ja pigem annavad nad alla oma vanuse ja hooldamatuse tõttu.
  13. Esimesed olemas, pakkuge tagumisi!
  14. sidurisilinder müüdud
  15. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Väike kõrvalepõige. Sain ilma nahata käigukanginupu, mis pmst oli prügikastikraam. Mõte oli ebayst nahk tellida aga no kooner ei raatsi seda 10-t euri ka hakkama panna. Tuli meelde, et istmete remondist on veits kunstnahka üle jäänud, nõela-niiti kodus ka leidub, mõeldud tehtud ja esimene katsetus nägi välja selline: Enamvähem esimese proovi kohta, kuid siiski jäi kripeldama, et kas ma tõesti ei saa paremini hakkama Võtsin asja uuesti ette ja pildiseeria vol. 2 ka üritusest: Ja lõpetuseks kokkumonteeritud jupp: Vot selline 10-pildine seeria ühest jupist Kaks üritust võttis aega kahel õhtul õlle kõrvale 2+3h
  16. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Gaasipitsiga kuumutamine + roostesurm (sellega saab poldi pesa istme all ära uputada kõigepealt) ja lööb kenasti selle poldi ülesse välja. Tõstuki peal läheb ca 45 minti üks puks. Kummisüdamiku sain talast kätte samamoodi gaasipitsiga aga abiks teine mees kes sõrgatsiga pinget peal hoidis. Puksi sissetõmbamiseks on keermelatist ja sobivatest seibidest ise kompunnitud tõmmitsat vaja, see on juba meeldivam ülesanne kõige lõpuks Tuleohutuse seisukohast pole ehk kõige õigem nõuanne igale inimesele, õlle kõrvale laupäeval nokitsemiseks pole bensupaagi lähedus ja lahtine tuli vb kõige parem kombinatsioon.
  17. Kellelegi midagi ? Hinnad on kaubeldavad ikka.
  18. Mitte küll auto aga soodsalt pre suunatulesid kellelegi? http://www.osta.ee/bmw-tuled-45782585.html
  19. Rullil tagaklaasi vahetanud aga Ladal esiklaasi ka. Tehnikad on erinevad - Ladal pannakse tihend klaasi ümber ja kompott meelitatakse kapronnööriga ette. Rullikal ei tohi nööriga läheneda, seda juba tihendi kujust ja materjalivalikust lähtuvalt. Teoorias asi järgmine: kiil tihendist välja, klaas ettevaatlikult tihendi seest välja, uus klaas sisse ja kiil paika tagasi Kust muidu klaasi soetasid, mis maksis? Hakkan ise lähiajal sama asjaga tegelema, klaas endal ka juba olemas
  20. Erinevus on rihma pikkuses ja pingutusrullis. Omavahel neid segi ajada ei tohiks, kui rihm on 127 hambaga siis peab ka rullik sellele vastav olema. Ja kas 128 hambaga rihma/rulli komplekti enam saada ongi, 127-hambalisele rihmale üleminek on vist nagunii paratamatus? Netis kirjutab nii: * E30 cars manufactured in 1986 and later years should have a tensioner marked with “Z 127.” If your tensioner does not have this code, replace it with one that does. This tensioner design replaced an earlier, potentially faulty, design.
  21. Mina ei julgeks neid muffinivorme üldse kasutada. Vanus teeb plekiga oma töö. Et kui ei pane seda reguleeritavat siis vähemalt uuema tüübi valatud rihmarattad on must have:
  22. Julgen soovitada! Astusin läbi, küll pisut väiksema murega - 9tollistele värskelt värvitud velgedele rehvid peale tõmmata ja tasakaalustada. Tavalistes rehvitöökodades on mul pea alati midagi nahka keeratud (nende leib on siiski 195/65 prott plekkveljega) ja seetõttu olen üsna umbusklikuks muutnud Kuid täna läks kõik libedalt ja näha, et inimene pingi taga oma tööd oskab
  23. Pildil paistab see ümar tihvt rootori poole väljas olema? See peab olema jagaja külje pealt tasa ratta pinnaga. Teine asi, võta supler ja mõõda mis seal valesti on. Kas sisemõõt on väike sel pesal, et rootori hoidja sisse ei mahu? Palju seal vahet on - võib hoidjal ju väljast niipalju maha võtta, et istuks. Mina ei murraks pead sellise asjaga, kui ise teha ei viitsi siis viiks pooleks tunniks treialile, näitaks mis kuhu peab istuma, problem solved
  24. Pole paremat moodust foorumis saag käima tõmmata kui diisel vs. bensiin BMW vs Audi ning nelivedu vs. tagavedu absoluutselt kahvatuvad selle kõrval
  25. Mul on sama ratas ja rootori hoidja istub probleemideta külge. Mingi lihtne viga peab kuskil olema

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.