Video ka vaadatud, meeldis! Vahva näha kuidas ka teised, väikese vandumise saatel, neid vanureid jalule aitavad. Iseendal samal ajal jube mugav lösutada ja meelemürki limpsida.
Kaanetihendi teemal täpsustan.
Seda esiotsa leket(tavaliselt tagasivoolu kanali juurest, vl kolde all kohe) ei seostanud ma konkreetse tihendi veidrate avaustega vaid mõtlesin pigem kui üldist M20 ühte kõige, kui mitte kõige-kõige, häirivamat viga. Olen isiklikult äkki 3 tootja tihendit proovinud, nii paksemat kui õhemat, liimiga, liimita, aga ei kippu ega kõppu. Kaas on alati olnud lihvitud, pinnad puhtad. Ainuke asi, mis on proovimata on plokilihv. Ei ole ka näinud, et keegi siin foorumis seda proovinud oleks.
Viimasel ajal mõtlen, et äkki on asi hoopiski nookurvõllide otsakummides või kõveras kkk-s, sest konkreetset kohta on raske tuvastada. Õliudune on sealt kogu ümbrus, kaunis kitsas ka. Aga eks neidki on aastatega erinevaid ostetud. Viimased otsakummid panin üldse vanad originaalid.
Miks ma alati selle kaahetihendi teema M20 omanikele üles toon on sp, et keegi ükskord kinnitaks, mida kurat tegema peab, et sellest needusest lahti saada
Aga loodame, et sul 100 asja õnneliku kokkulangemise tulemusena äkki seda jama ei teki 😀.