Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 22.10.2021 kõikidest kohtadest

1. Video ka vaadatud, meeldis! Vahva näha kuidas ka teised, väikese vandumise saatel, neid vanureid jalule aitavad. Iseendal samal ajal jube mugav lösutada ja meelemürki limpsida. Kaanetihendi teemal täpsustan. Seda esiotsa leket(tavaliselt tagasivoolu kanali juurest, vl kolde all kohe) ei seostanud ma konkreetse tihendi veidrate avaustega vaid mõtlesin pigem kui üldist M20 ühte kõige, kui mitte kõige-kõige, häirivamat viga. Olen isiklikult äkki 3 tootja tihendit proovinud, nii paksemat kui õhemat, liimiga, liimita, aga ei kippu ega kõppu. Kaas on alati olnud lihvitud, pinnad puhtad. Ainuke asi, mis on proovimata on plokilihv. Ei ole ka näinud, et keegi siin foorumis seda proovinud oleks. Viimasel ajal mõtlen, et äkki on asi hoopiski nookurvõllide otsakummides või kõveras kkk-s, sest konkreetset kohta on raske tuvastada. Õliudune on sealt kogu ümbrus, kaunis kitsas ka. Aga eks neidki on aastatega erinevaid ostetud. Viimased otsakummid panin üldse vanad originaalid. Miks ma alati selle kaahetihendi teema M20 omanikele üles toon on sp, et keegi ükskord kinnitaks, mida kurat tegema peab, et sellest needusest lahti saada Aga loodame, et sul 100 asja õnneliku kokkulangemise tulemusena äkki seda jama ei teki 😀.
  2. Kuna täna reede ja lubasin teile ka liikuvat pilti koos jutuga. Meest sõnast, härga sarvest! Head vaatamist ja tagasiside on alati oodatud! https://www.youtube.com/watch?v=bx-I16gyc_k
  3. Kolvikäiku ei olnud huvi kontrollida? Kolvid paistavad küll 2.5 omad. Eta 81 vändaga ja 130 kepsuga peaks need kolvid muidu 2mm madalamale jääma. Või siis on asja tehtud õigesti ning plokki ka madalamaks lastud. Keegi kunagi hõiskas, et sellel kaanel pidavat ka uipu sisselaske kanalid olema? See kaanetihend jääb ka 90% tõenäosusega eest otsast siiski lekkima. Need õlikanalite avad on tõesti päris imelikult mööda, mind jätaks küll kriipima. Muidu paugutad ikka päris kõvasti mitmel rindel edu.
  4. Kokku pannes sai siis ka uued kaane poldid pandud ning pingutatud ettenähtud jõuga. 30Nm + 90° + 90°. Ei tea, pooleks ei läinud ja lekkeid saab kontrollida "pisut hiljem". Enne tuleb palju muid töid ära veel teha. Eest sai siis vahetatud veepump ning kõik simmerid. Puhastasin ka ära selle hammasrihma alumise koja/kaane või kuidas iganes seda nimetatakse. Aga ma pean selle korra lahti võtma, sest suures tööhoos unustasin selle kaane alla tihendi panna. Job well done! 🤦‍♂️ Ja lõpetuseks. Otsisin, mis ma otsisin, aga leidsin ka keregrilli. Veidikene tahab modifitseerimist nii esimeste kui tagumiste kinnituste näol. Peangi uurima, kuidas need panna nii, et kuskilt läbi painduma ei hakkaks. Teiseks kahe posti vaheline "palka" on puudu, aga õnneks leidsin, et metall24.ee täitsa pakub selles mõõdus. Tuleb ainult vaadata, kuidas ma 5m jupi garaazi saan. Ning plaan oli ka rattad alla ehitada, et saaks vajadusel kere õue lükata, kui sooda/liivapritsiga tööd hakata tegema. Esimene ots. See on mõõtudelt täitsa peaaegu, kuid mitte päris. Ning tagumine. Sellele ma pean ilmselt teisele poole mingid plaadid välja mõtlema, et tagastange aukudest kinnitades kuskile poole ei vääna seda. PS! - Nädala lõpuks peaks ka video välja tulema. Annan selleks kõik, et jõuaks reedeks. Hüva õhtu jätku!
  5. hooaeg läbi , see aasta väga palju läbisõitu ei tulnud ,kuid veidi putitasin titevigu : -uus el vent (rajaoma ) -uus roolivõimu toru -uus gaasitross -uus õhuvõtu toru -org suunatuled klaasid -uued tagumise pidurisilindrid ,klotsid ja muu sinna sisse õlid filtrid vahetatud odomeeter: 272000 kuna ülevaatusel ei sobinud klaasi bänner ja tumedad tuled siis eemaldasin ka need vead , veel lõpetas koostöö ära el. akna süsteem , tegin ka need ümber vana hea lasso süsteemipeale . pildil ka põhisüüdlane miks autoga pole väga jõudnud tegeledea (suur projekt valgest tellisest ) enne talvepukust suurem pesu . paraadna ees trimmerdaja või mõni teine omaala spetsialis suutis mu auto klaasi purustada ... õnneks sain üsna kiiresti uue klaasi Rihol ,suured tänud Rihole palju abi saanud temalt .
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.