Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 07.06.2021 kõikidest kohtadest

1. No niii... Asi kisub juba käest, otsustasin mõlemad ära osta. Must 2ukseline ix koos tehase sport nahksisuga. Seisnud aastast 2004. Punane 83a 323(2.5 mootoriga) Norras registreeritud laia bodykitiga ja velgedega😊
  2. 2 punkti
    Ja sõidabki. Kaua pole kasutanud, vast nädal ja natuke peale. Andke mulle medal ka, üks värdjas viga, mis kummitas aastaid leidis veel lõpu. Bremslicht märgulamp checkpaneelis, mis umbes iga viienda pidurivajutuse peale vilkuma hakkas, ilma et lampidel endil midagi viga oleks, kadus viimaks peale piduritule lüliti vahetust. Hoolduse ja remondina tehtud talvine töö, et märk maha jääks. LS ca. 265900 * Mootoririhm, rullik (22.01.2021) *Veepump *Abirihmad *Piduri-sidurivedelik *RV õli *Kütusefilter *Õhufilter *Süütepool BOSCH *Piduritule lüliti * Pidurid lahti võetud, puhastatud, liugurid määritud. *Jahutusvedelik *Radiaator *Radiaatori lõdvikud Vahetasin ka ventika visko uue Behri vastu, tuli aga välja et see karbis oma elu juba ära elanud. Panin vana tagasi Miks üldse vahetasin - sest et kunagi ammu ammu sai kusagil Tartu eramurajooni kelleltki, kelle nime ja nägu ma enam meenutada ei suuda, see ostetud ja kui jahutuse osakond sai nüüd niipalju tähelepanu siis mõtsin et noo võiks uue jupi ka tolmust puhtaks puhuda. Saksa keelest niipalju taipan küll et "Oben" kirja järgi hoidsin vähemalt mina seda ilusti Tänane töö, LS 266600 *Õli (LM 10W40), õlifilter. Sel suvel kavas palju sõita sellega, kõik nädalavahetused enamvähem Isegi katuseboks on nüüd olemas et rohkem kraami sisse mahuks kui vajadus tekib.
  3. TÜV läbitud. Pragulise küljepeegli klaasiga . Ei leidnud oma segasumma suvilast nii kiiresti üles ja läksin sellega mis oli. Õli vahetus sai ka tehtud enne . Vana Filter ei tahtnud ennast kuidagi kätte anda .😜
  4. Seoses meeskonna suurenemisega saame teid edaspidi veelgi kiiremini E30 hooldus- ja remonttöödega aidata, sealjuures kvaliteedis järeleandmisi tegemata. Kohapeal on hea hinnaga olemas Mobili õlid (5w30, 5w40, 10w60) ja vanematele mootoritele Comma Classic (20w50) õlid. Samuti saame teid aidata parema hinnaga originaal-ja mitteoriginaal varuosade tellimisel. Jätkuvalt on võimalus kasutada iseteenindust, kus saame soovi korral raskemate töödega kõrvalt aidata - alates õlivahetusest kuni mootorivahetuseni. 58 946 646 info@mzauto.ee
  5. No kirjutame ka siis miskit ,ajasin teise ajaviiteks välja ja viisin Soome kilomeetreid läbima . Kuu lõppus tüv minema . Tegema ma selleks midagi ei pea 🙂. Sõidab sealt.läbi nagu eelmisedki aastad. 😀 Kõrvalistuja poolse peegliklaasi pean välja vahetama . Puhastasin teist nati tugevalt teda . Sai ka üks vidin juurde ostetud Soomest. Hartage kasutamata strutbar. Nime silt on küll kaduma läinud endisel omanikul . Vähemalt.ei suutnud ta seda leida . Tänud siis ka Markushile kes spido üle vaatas mu südame rahuks .
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.