Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 20.05.2021 kõikidest kohtadest

1. Mul sai täidetud üks ammune unistus ennistada autole tehasest peaI olnud elektriline antenn - S682A (radioantenne automatisch). Levi läks palju paremaks.
  2. Mõttekoht, äkki teeks fb-s ühise grupi kust saaks info kiiremini kätte? Siia kahjuks liiga tihti ei satu. Oleks huvitatud ikka!
  3. No kirjutame ka siis miskit ,ajasin teise ajaviiteks välja ja viisin Soome kilomeetreid läbima . Kuu lõppus tüv minema . Tegema ma selleks midagi ei pea 🙂. Sõidab sealt.läbi nagu eelmisedki aastad. 😀 Kõrvalistuja poolse peegliklaasi pean välja vahetama . Puhastasin teist nati tugevalt teda . Sai ka üks vidin juurde ostetud Soomest. Hartage kasutamata strutbar. Nime silt on küll kaduma läinud endisel omanikul . Vähemalt.ei suutnud ta seda leida . Tänud siis ka Markushile kes spido üle vaatas mu südame rahuks .
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.