Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 15.04.2021 kõikidest kohtadest

1. Minu jaoks suht heas korras kere on valmis. Töötunde kokku 146 h. Rooste väljas,põhja alt lõpuni viimistletud. Seest jne. On epotatud ja hermetiseeritud. Kõik õõnsused õlitatud( maalri õudukas). Ninaraam roostest puhastatud ja muunduriga üle tehtud. Omanik ise tõi karbid,põhja ja tulemüüri jaoks vajaliku materjali. Tagapaneeli tellisin ise. Vahetusse läks ainult alumine osa. Materjalikulu 500+€
    2 punkti
  2. Odavate, kiirete ja visuaalselt heade lahendustega maalrid on alati teretulnud, miks nad kinga peaks saama? Raptor ei ole üle värvitav ega kaetav. Moodustab sisuliselt plastikust kihi. Auto kere mängib ja vibreerib, tekivad praod kust niiskus ja vesi sisse läheb, edasi saad ise aru. Tegin selle vea, siis kui oma valget kupeed tegin. Mitmes kohas lahti ja eemale kuivanud, päris põhjaalla pole julgend vaadatagi veel.
    1 punkt
  3. No sel juhul peaks enamus automaalrid töölt kinga saama. Sai just nende soovitusel kasutama hakata cobrat või raptorit. Peaks palju vingem asi olema kui tavaline kivikaitse
    1 punkt
  4. Mis te olite kahekesi sama vöö all? Ma väike olin, siis tagaistmel polnudki turvavööd
    1 punkt
  5. Milles üldse küsimus? Täiesti tavaline isofix kinnitusega turvatool tõsta uuest kärakast e30-nesse, vööga kinni ja tuld. Ja tõesti ära unusta tekki panna istme vahele. See kehtib muude autode puhul ka, eriti nahksisu hävitab ära. Näinud sellist nalja küll. Esiiste ka ette, muidu määrib jalgadega tagant ära ja läbi lugu. Lapse turvalisus ikka ennekõike, vaja siis pead 1000 ka välja käima, ei saa siinkohal koi olla
    1 punkt
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus