Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 19.09.2020 kõikidest kohtadest

1. Mõned dollarid hiljem... ~10000km see hooaeg D2 coilid 51 püstakule. Aga rahunege, pukside kasutamisega said ühed päästetud ning kasutust leidsid 45 püstakud. Riiulis on ootel ka kogu veermiku pukside ring, aga see hooaeg ei viitsinud veel värskendust teha. Järgmine suur oodatud muudatus toimus mootori juures. Lühidalt DET3, AFM delete, M50 TPS, MAP andur, õlipüüdur, uus torukollektor v-band klammudega, sl. trompet, uus FPR. Mis ma oskan kosta - väga äge on 😁. Torukollektoriga kadus ka väljalaskes kole resoneeriv plekiplärin. Peaks täitsa before/after videogi tegema. Avastasin ka, et olen miski 2a ringi sõitnud massiivse vaakum lekkega - nimelt drossli all paiknev vaakumi väljavõte, kuhu nüüd MAP'i kiirliide sai paigaldatud. Kui selline vaakumleke kombineerida vigase kütuserõhu regulaatoriga, siis pole ka ime, et iga käivitus lõputult pikk oli. Mitte küll pildil olevale resokale, aga olemasolevale sai tehtud skidplate ka, et kui peaks mõnda koledat konarust teepeal kohtama, siis ehk tõstab püti ülesse, mitte ei kisu kaasa ja küljest 😀 Mootoriga seotud tööd teostas Rebellion - kiidan 🤘 Nagu eelmine aasta, sai ka sel aastal täpselt 27aug audrus käidud ning masin püsib üldiselt koos küll. Kui eelmine aasta lõpetas rajapäeva jahutusvedeliku leke salongi, siis seekord irdus hoopiski summutivits. Suvel sõidan 10w60 õliga. OKTOOBRIS peaks dünosse ka jõudma...ehk
  2. Tere! Sai siis eile usinalt autot visuaalselt kokku lapitud, et täna Saare Hobisõidukite kogunemisel oleks midagi rahvale ka näidata. Teha veel on, aga saab visuaali vaikselt kätte. Sõber klõpsas ka mõned pildid mu autost.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.