ahoi, teema seisunud. põhjuseid palju. garaazi olemasolu suuremateks töödeks ikkagi puudub, niiet olen teda lihtsalt nokitsenud pisihaaval, kuigi probleeme palju. auto ujub seest siiani(kaitsmekarbi alt - juhi jalge alla, aku alt kõrvalistuajale, pagasnikusse ka ja sealt edasi voolab taha jalge alla. 4a auto omamist, ehk siis enne igat talve olen votnud sisu välja, et too hallitama ei läheks. keevitust ise ette niipea ei võta, pole kogemust ja kohta. kool lõpusirgele viia selleks aastaks ning plaan jätkata õpinguid automaalri erialal(hetkel elektrik )siis ehk rohkem teadmisi suurte tööde aluseks. väliselt rooste praktiliselt puudub, aga siseplekid veits ikkagi hapud.
suur põhjus nr 2: daily car ja kaaslase E39. ma ei saa ju BMW'd remontimata jätta, ning kõigi nende hädad olid minu kätel 😀 õnneks E39 enam meie peresse ei kuulu, probleeme rohkem kui autot ise, aga noh sai odavamapoolsem väliselt "korralik" ostetud ja arvata ka oli, et tahab hoolitsust. 4x pidurid läksid sõidu ajal peale. Talviti nagu ikka, kooli jõudes tuli autojuht välja paremast uksest sest juhiuks seda ei voimaldanud🙄 520i bens automaat, õpilasele rahakoti kohta tahendab see seda et kooli-koju ning püsi kodus😀 okei aitab e39 kirumisest, tegelt on seegi hea auto kui on korras.
nagu ikka, endale sai valitud oma lemmik seeria ehk siis kolmas ja selleks on E91 2.0 automaat, diisel ja seda siis otse saksamaalt, lisasi praktiliselt pole, aga see eest on pill väliselt ja sisuliselt taiesti kulumata. elektrivigu on palju ette tulnud ja ka dpf on mulle oma vanadust keskkonsoolis näidanud, aga need ka siis nüüdseks kõrvaldatud.
E30lst nii palju, et tohutult palju on vahetatud igasugu kuluosi, tihendeid, voolikuid jne, ei ole neid koiki siia hakanud kirjutama.
Aga märkimisväärsellt - sai O.Z MSW 15x7 veljed ostetud, taastasin need ka ära ning ostsin rehvid peale, kuid rehv sai ikkagi soetatud lolli peaga liiga kitsa profiiliga, pàris maastikusõiduauto tulemus jäi, ja velg (või?) kasutatud rehvi rant laseb õhku läbi. plaan soetada 205/55/15. peaks vist ka olema E30 originaalmõõt.
Veljed said soodapritsi, karukeelt, ning väikest traatharja. hiljem keskosa krundi alla ja siis ka värv peale. rante vaja veel teha, lihvida ja poleerida.
kooli lõpetamisele on vaja jõuda kindlasti oma vanakesega, ehk juuniks saab ta üv ja kindlustusega loodetavasti linnapilti.
kui e30 meet see aasta toimub, siis tahaksin ka sinna jõuda. 😀