Jõudsime auto ehitusega vahepeal üht-teist ära teha. Kogu kerejuhtmestik tuli välja ja sai üle teibitud. Neiu pani samal ajal uksi kokku ja vaevas oma käsi sellega, sest tal ilmselt kannatust rohkem kui mul (ma oleks pooled asjad ilmselt ära lõhkunud). Nende ustega tuli veel see välja, et aknatõstukid olid ikkagi erinevad ja puudu oli prefl juhiukse aken, aga selle leidsin kähku. Peale juhtmestiku teipimist jäi kõlama mõte, et viiks äkki kaitsmekarbi roolialla ja teeks kapotialuse puhtamaks. Aku alus sai taha muretsetud, tellisin ka universaalse aknapesukomplekti, millega viin selle pagasnikusse (tegelikult jätaks üldse ära, aga ülevaatuse pärast on kohustuslik). Praegu käibki kapotialuse silumine ja äkki jõuab varsti ka ära värvida. Selle kapotialuse tegemisega olid ka klassikalised kohad natuke mädad, näiteks oleks pidand kaitsmekarbi alla enne vaatama. Sellepärast ka natuke pikem ettevõtmine ja päris kohe mootorit sisse ei saa visata. Lisaks olen siin vaikselt juppe kokku ostnud. Silldadele keevitas Paula mulle tugevdused, taha läks diffrikinnituse tugevdus ja regullplaadid ja ette mootoripadja kohtadele tugvedus ja stabikakinnitustele ka plaadid. Nüüd käisid pritsis ja pulbris Pulbripoiste juures Männikul, koos näiteks ka suppordite, esipüstakute koos coili keermetorudega ja muu väikse pudipadiga. Kõik ülejäänud sai must, aga stabikad mõtlesin, et võiksid natuke värvilisemad olla. Ega ilma tuttavate abiga ei saaks seda autot ilmselt kunagi valmis, seega suured tänud Paulale, kes mu halamist kannatab ja keevitada viitsib ja minu jaoks tüütuid asju teha viitsib. @Toivoku, kes pukse välja pressib ja suppordite sees kinni olevaid silindreid välja kisub. HLAutoosad @C4V6, kes sebis mulle Z3 lati ja ka muidu kuluosadega tundub, et on hinnad kõige paremad. Stance.ee-lt sain coilid, Badasspartsilt puksid ja Harri Lillevars keevitas coilid.