Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 12.12.2018 kõikidest kohtadest

1. Ma soovitan ka ikka edasi teha , ei ole siin hullu midagi . Mäletan veel ühe mehe esimest keevitustööd , mis oli konkreetselt lip-lipi peal oma auto kere keevitades . Tänaseks on mees kõva tegija ja ilmselt küsib ka kõva raha , aga see auto vist valmis ei saanudki ja jäi ka edasi müümata . Lase modedel s*tt ära kustutada ja elu läheb edasi ! Need kes halada tahavad las teevad seda kusagil mujal edasi .
  2. Loll pole see kes müüb vaid loll on see kes ostab. Eeldan et laoti korralik kogus pappi ka alla ja siis ei vaadatud autot hoolikalt üle- omad vitsad peksavad. Aga vahetpole, antireklaam on ka reklaam, ma ei põeks. ( Ei ole samuti ei sugulane ega pole ka rääkinud antud mehega)
  3. Paistab hea teema tulevat.
  4. Selleaasta viimased tõmbed.Sellel laupäeval 15.12.2018Ennekõike ootame talvepeetreid sest seekord ei võistle me vaid kõrgeima HP nimel vaid tasuta mõõdame ära ka kõige lahjema (puhtajää) külksipilli. Sikuska võid koju jätta sest see on tõesti piisav põhjus kodust tuld tõmmata ilma, et naine kahtlustaks. Präänikut ja sooja teed saab kaa, tee sisse valab külmumisvastast igaüks ise. Ole kohal!
  5. Oi oi....äge reklaam. Võin vist pillid kotti panna. See mu esimene aastatetagune töö ja omale tehtud. Pole selle üle kuigi uhke,aga see nüüd siia teemasse tõsta??? Peab ikka suur M olema.
  6. Need on need samad kuulsad Nuia ärimehed, saadakse Saksast odavalt kätte, siin käib kiire pahtel-värv-poleer-pesu ning ongi kirikuõpetaja auto valmis. Nende erinevus lambiste kohalike ärikatega on selles, et tehakse lihtsalt ilusaks, vähe uuematel roigastel käib ikka pahtel-värv-mtech stanged- 18/19 valuvelg ja tümakas.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus