Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 08.04.2018 asukohas Postitused

1. Auto koos, esimene sõit ja pesu tehtud. Tulepesurid töötavad, kuid vaja osta uued tagasilaske klapid, mis koostööd teha ei taha. Teisipäeval auto tõstukile, kus kogu mehaaniline osa ning sillad saavad üle vaadatud.
  2. Kuhu seinale see rist tõmmata tuleks, M40 kapoti all ja ei visatagi välja, saab tehnohoolet ja uued rihmad hoopis
  3. @GTA Kolbide kõrgemad kohad ja siis nende kohtade vastused plokikaanel , ütleks wonder engine, et see veel toimis Ma arvan et kaanelihv on juba suht cancel sellises faasis. Silindri seinade väljanägemise all mõtled täpsemalt mida? Hooni jälgi, kahjustusi?
  4. Sul suur vaat Luki õli olemas ju, kalland peale, oleks odavam tulnud Kuidas silindriseinad välja näevad? Ega kui kaane maha kiskusid ja rohkem diagnosti ei teinud siis juhtpukside vahetus on miinimumprogramm, mis tast muidu kokku panna enam. Kaanele kerge 0,1 lihv ka, et pind puhas oleks. Mis märkidest sa räägid? Kolbide peal? Kas keegi pole äkki järjekorranumbreid peale kärninud? Äkki nii olnud lugu, et keegi hoonimise vahele jätnud ja uued rõngad õkva sisse ladunud.
  5. Nonii - vahepeal olen soetanud siis salongi silmariivavaid detaile juurde, et oleks kompleksem sisu. + tohhuja tutikaid tüübleid, et polstrid korralikult kinni istuksid. Ka uus raadio, et tulevasel suvel mõnusalt tümpsutada. Eelmine oli küll originaal makk(Bavaria Cassete III) kuid selle helikvall ei olnud mu kõrvadele piisav, raadiosagedused ka võnkusid nõmedalt . Ostetud sai veel tutikas pea- ja töösilinder sidurile ning karpale sai 3 meetri jagu vaakum voolikuid tellitud, ehk saab pöörete loksumisest lahti. Ilmad soojemaks lähevad, on plaan käigukast alla võtta, sest omatehtud “uus sidur” on vist otsad andnud. + mingi kahtlane undamine on ka kuskil, aimatavalt käigukastis või kardaani laagris.
  6. Tere kevad sai nüüd tehtud käiguhoovastiku korda mis segas aastaid. Olen rahul nüüd. Järgmiseks kässar
  7. Eelmisel nädalavahetusel sai auto korraks õue aetud ja ka mõned ringid tehtud, et mootori soojaks saaks. Avalikele teedele muidugi ei roninud, kuna ei tahtnud soolaseks teha ja kindlustust ka polnud. Aga täna selle viimase vea parandasin. Nii, et nüüd on pooleks aastaks kindlustus peal. Saab mingi aeg juba sõita ja kuu lõpus ülevaatusele minna. Aga mõni telefoniga tehtud pilt päevavalguses: Täna jõudsid minuni ka mõned uued detailid autole: Tegu siis uute originaal klaasikiiludega. Kui kellelgi peaks üle olema või oleks nõus laenata Tartu või Põlva kandis nende paigalduseks spetsiaalset tööriista, võib sellest PSi teada anda. Vaja mul seda ju ainult üheks päevaks, nii et kalli raha eest osta väga ei tahaks. Kui muidugi keegi teab kust hea hinnaga seda saada võib, võib samuti mulle teada anda. Kindlasti saaks tavalise kruvikeerajaga ka ära paigaldada. Aga olgem ausad tihendid on juba vanad ja ei tahaks neid lõhkuda. Lähipäevil on veel jõudmas auto välimuse parandamiseks mõned jubinad aga sellest juba hiljem.
  8. Ei sheeri kuskil mujal lihtsalt siin e30 foorumis ja olen siit foorumist igast nippe ja asju teada saand auto kohta. Siit saab tarka n6u ja abi, fesari laikidega pole midagi peale hakata 😁 Nyydseks siis oleme kohale j6udnud ja tegemist oligi nii6elda relocationiga nii minimaalselt 6 kuuks jääme esialgu siia. K6ik oli improviseeritud, teadsime, et mis kanti tahame tulla spainis ja siis veel see et läbi saksamaa ei viitsi ka otse kohale lennata. Ja plan oli max tee peal olla poolteist nädalat aga kokku läks u 8 päeva. 66bimised said sebitud 1 öö ette airbnb'st ja nyyd siis tuleb hakata siin uut chapterit elama. Varem olin 5 aastat austraalias , aastake eestis ja nüüd siis hispaania. Kuidagi ei seedi seda eesti halli ilma ja päikesevaest kliimat 😐 Enne s6ittu sai autol mootoris suht palju juppe välja vahetatud et tiginat poleks, õlid puksid isegi käisin ülevaatus punktis,et vaadake yle mis vaja oleks fixida kuna kaugel maal ei taha juppe vahetama hakata kuna venna garages sain t6stuki abiga k6ik kondid ja sarniirid ja puksid ära vahetada ühe hooga....
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.