Toonor kere mida kõpitseti nagu piltide järgi näed ja mu mudru tuli eelmiselt kerelt millest ühteist läks vahetuse ja telliti juurde h2 ja aeromootorsist jne . Mille Eixx ümber ladus mega kiirelt ,oleks vist veelgi kiiremin teinud kui varuosad ja mu mudru temani kiiremini oleks jõudnud!!!
Kokku võtteks on see kõik jube kuulukas ja majanduslikult muidugi väga ebapraktiline otsus olnud see asi uuesti liikuma pana . Aga noh pole just selline inimene kes asju poolikiuks jäätab ja kergelt käega lööb .Korraga sellist raha muidugi poleks elus soovinud kuulutada selle auto peale, aga aeg ja inflatsioon teeb ka selle auto ja taastamise kalliks.
Lõppuks saab ehk liikuva asja mis siiski liigub jälle!!!
Miskipärast ei saa teisele postitusele pilte juurde lisada, teen uue.
Tagaust eemaldasin roostest, pahteldasin, kruntisin, nüüd mõlemad tagauksed ka krunditud.
Heii
Minu perre tuli peale 6a unistamist lõpuks BMW E30 touring.
Südameks on tal 3,5 155kw.
Pärast pikka 4aastat seismist leidsin ta kükitamas vanemate tuttava hoovis.
Panime aku peale ja peale 10minutit käivitamist oli ta elus!
Tegemist ikka jagub, kere on üldiselt heas seisus, kuid eks seismine on oma töö teinud.
Plaan on teha auto korralikku seisundisse ja jätta nn pühapäeva ja kevadkuulutajaks!
Esialgu sai auto seest puhtaks tehtud ja vaadatud kuidas olukord ka allpool on.
Kahjuks oli üks esimene rehv viga saanud ja auk oli sees, mis tõttu on sebimisel juba uued rehvid.
Nüüd on vaja teha ainult õli ja filtrite vahetus ning siis ülevaatusele.
Kui ülevaatus olemas saab auto korraliku pesu lõpuks.
Vasakpoolne väiksem mõeldud tagumise kontuuri välja lülitamiseks ja parempoolne on 25A kaitselüliti. Istmesoojenduse nupud oleks ju kässari juures.
Plaanid tehtud juba kuhu sõita? Sellist asja ma garaazis kinni ei hoiaks, ikka mingile pikale tiirule kohe
V8 läheb täpselt max piiridesse oma 3.0 mahu ja 160kw, sellel on 3,5L ja siis ei saa !
Sinna 3.0 kirjaga sisselase ajutiselt toppida siis eitea kas läheb läbi ja saab 3.0 138kw arvele
Üldiselt M30 mootor näeb nii vana välja, et kas üldse selle pärast põdeda, kahtlen, et keegi kuskil ülevaatusel üldse aru saabki, kui see 3.5 sealt maha käiata
kusjuures ma tegin omale koopia..paksust relakakettast.
JAH RELAKA KETTAST 😀
jäi jumala nobe välja nägema ,pahteldasin ära ja lihvisin üle.
Igatahes kui päris vaatama ei hakka ei pane tähele ,et se mingi ehitusmeeste edition on.panen pärast pildi ka (hästi kaugelt)
Siis peaks ùlal pakutavad ju igati sobilikud olema.
1
punkt
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus