Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 10.03.2017 kõikidest kohtadest

1. Vaikselt edeneb. Mõõtsin ja joonistasin väljalaskeflantsi cad-i. Flantsi lasin lõigata 12 mm terasest. Esimene kord päris ise turbokolle teha, loodame, et saab hea.
  2. Tagaluuk ning esimene ja tagumine stange koos lisadega ja küljelisad kerele jah .Muidu aga ennamus asju mootor ,taguminesilla osad ja mu mudru .Mootori tahaks muidugi pulkadeks võtta enne uue kerepeale tõstmist.
  3. Ma nüüd muud ei oskagi öelda, kui seda, et sellest teemast saab galerii hoopis, sest vaatamata roostele näeb auto suvevelgedega kuradi hea välja 💪👍 sellisena olen alati oma autot tahtnud näha.
  4. Viimased 10 aastat on need 101 dalmaatsia koera iseendale neid seadusi teinud. Teeme igasugu makse nii autodele kui ka kõigele muule, et inimestel oleks järjest keerulisem hakkama saada. Pole plaaniski legaalseks saada. Pole üldse mõtet kedagi tüütama minna. Sama jutt oli juba siis, kui tahtsin 2.8 passi saada. Et paigaldan 325 sillad jne. Siis oli juba amatnikul et oot misasja....nii ei või. Sellise asja võib sul teha ainult UM. Aga mootori poolelt jah, see 2.8 on nii levinud juba ja minu jaoks igav, seega sellise komboga oleks see auto ilmselt ka müüki jõudnud. Nüüd läheb sinna 1JZ GTE. Topeltturbod viskan minema ja tuleb single turbo precision 6266. Pidurisüsteemi ilmselt teen ringi v8 juppide peale. Sisselase ei mahu muidu võimendi kõrvale ära.
  5. Ei saagi aru miks veel müüdud pole.Vaadates teisi roimasid mis siin müügis kallima raha eest ja välimus poole hullem,on see isend ikka hea saak selle raha eest.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.