Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 06.11.2016 kõikidest kohtadest

1. Koos autoga oli mu isa Saksast ka originaal pudelikorgid leidnud: Saime teada, et Saksamaalt toodud veljed on millimeetermõõdus ning nendele olemasolevad rehvid peale ei lähe. Uued vastavas mõõdus rehvid maksavad näiteks Inglismaal umbes 500 naela ning kuigi kasutatuna maksavad need vaid 80€ tükk, ei tahtnud ma neile raha kulutada. Otsustasime, et tegeleme velgedega hiljem. Nüüd tuli midagi istmetega ette võtta. Istmete seisukord oli järgnev: Alustasin sellest, et leidsin käesolevast foorumist kasutaja Vengerfeldt kuulutuse, kus ta pakkus küll katkiseid, kuid minu istmetele vastava riidega istmeid. Sama päeva õhtul käisime isaga kohal olukorda hindamas ja peale lühikest mõttepausi otsustasime ära osta. Vengerfeldt oli lisaks nii lahke, et oli nõus müüma võileivahinnaga ära ka jooksu sirgeid, kuid kulunud 14" pudelikorke. Seejärel siirdusime garaaži, kus tolm ja õlilaigud maas istmeid lahti võtma. Sai kaks õhtut rahulikult tehes ilusti sisustatud. Laotasime riide laiali ja jõudsime järeldusele, et tagaistme jaoks seda ei jätku. Õnneks saime hea tuttava käest teise selle foorumi kasutaja, kes kirjutab siin eix22 nime all, telefoninumbri ning pärast lühikest retke Viljandimaale, oli garaažis ka täitsakorras tagaiste ning tagumise parempoolse akna alla käiv liist. Akna küljest võtmisel kukkus üks kruvi polstri taha, tänu millele oli ka polster vaja maha võtta. Polstri tagant avanes selline vaatepilt: Üllataval kombel polnud kusagil näha ühtegi roostetäppi ja ka originaal vahakiht oli säilinud. Esiistmed lasime lõpuks õmmelda Christoni nimelises ettevõttes, kusjuures tulemusega võis täitsa rahule jääda. Edit: Lisan kaks pilti õmmeldud istmetest
  2. 2 punkti
    Skodal siis ees golf1 GTI lisa Ja bemmi väga ei saa maakerale lähemale tuua , karteri põhja ja maa vahel niigi väga pole valesti sõidu ruumi aga väike plaan 1-2 cm tagant madalamaks ja väike flants ka et koopad tunduksid rohkem täis siis tuli välja et see mu tuttava tuttava isa vana pill 1996 sügis 2016 sügis
  3. see võis ka naljakuulutus olla... eks see selgub siin foorumis varsti vast
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.