Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 24.08.2016 kõikidest kohtadest

1. Uus koodipulk on peal, esialgu tundub kõik toimivat. Kiitus Markusele! Leige mootoriga pikem käivitus on endiselt teemaks, pole nagu otseselt seda maetud koera jahtinud enam eriti, aga närib ikka. Tahaks nagu aru saada, mis siis valesti on. Mis seal muud ikka... aega on vähe, sõita meeldib ehk liiga palju. Ees ootab Poola reis ja peale seda loodetavasti leian aega, et enne suurt sügist garaazi ruumi teha, saaks vihmaseid sügisõhtuid kasulikult tarvitada. Mootorrattad ja muu rämps võtavad kuradi palju ruumi ikka. Unistus on auto kevadel üle värvida, neid defekte on minu jaoks lihtsalt liiga palju igal pool, seega üksikute detailide tegemisse ma ei panustaks. Eks näis, mis reaalselt saab, sest ennem tuleb ka veidi keevitustöid teha, kuna roostet on samuti minu arust liiga palju. Õnneks tean tuttavat keevitajat, näis kas see äpu midagi teha ka oskab või on kõik näpud pöidlad. Paar kräppi pilti ka, siiani ei ole auto mind alt vedanud, loodetavasti ei juhtu seda ka võõral maal kolades.
  2. Mkool, see on ju teada ja näha, et kõigi foorumlaste emakeel pole eesti keel. Kiitus neile, kes sellele vaatamata julgevad vabalt rääkida, kirjutada ja arvamust avaldada.
  3. Kellel on huvi autot osta tuleb rahapakiga kohale! Neid helistajaid ja muidu vaatajaid on rohkem kui küll. Ma siis helistan kohe ja palun ,et te pilte saadaks.
  4. 1 punkt
    Ei saa aru või ei taha. Keegi ei norigi, et sul mootor seal vahel on selle originaal käki asemel, vaid sa paned mudeliks kuulutuses 325. Mudel jääb samaks lõpuni mis ta tehasest olenemata mis sinna vahele on pandud. Tehase tõupuhta 325 hind on kordades suurem 316st lihtsalt. Mudelitel on ka kõigele lisaks omad eripärad jne.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.