Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 14.05.2016 kõikidest kohtadest

1. Enda auto kallal ka vähe nokitud teiste autode kõrvalt. Valmis sai õhuvõtu torustik, koonusfilter tuleb k&n. Kapotti lõikasin ka natuke, nūūd ruumi rohkem:D Klaasid viisin ka toonimisesse, 50% kõik aknad peale tagumise. Täna sai värvitõõkojaga suheldud ja kuulõpu poole läheb tegemisse.
  2. http://m.nettiauto.com/bmw/316/8020409 Päris huvitav masin tundub.
  3. Hea pilt see viimane !
  4. Hooajaks valmistumine on täies hoos, võtaks siis nädala ponnistused kokku. Ma tean, et olen s**t fotograaf ning et mul ei ole fotokatki, aga ma vähemalt üritan. Spidomeetri sain tööle, juhhei! Esialgse spido pidin ka ikkagi ära vahetama. "Uue" odonäit klappis enam-vähem sellega, mis võiks olla reaalne, kuna autol on juba Saksas spido vahetatud ja vastav kanne hooldusraamatus. Seega edasised tööd lähevad "uue" näiduga kirja ja edaspidi pean selle järgi ka arvestust. Küünlad ja õhufilter leidsid oma kohad esimestena. Originaaldiferentsiaal tagasi ja uus õli - tehtud! Pöörded kukkusid tugevalt. Sõita on ka kuidagi sujuvam. Käigukasti kallal käisin ka, õli vahetamas. Välja tulnu oli ilus punane, aga kui uus, siis uus. Tõstevõtted veidi redneckilikud, töö juures ei ole kanalit ega tõstukit. Pealekukkumist turvas kolleeg, kes oma G-mersut ka töö juures putitab. Simmer jäi vahetamata veel, kuna ei tahtnud vaevu auto alla mahtudes hakata kardaani ja summutiga nussima ja mul on nagunii ühe teise asja pärast vaja kanali peale minna. Auto on kasimata. Auto puhtaks pestud, oli järg rihmaservise juures. Kulus 6 tundi, aga et tegin seda esmakordselt ning osa ajast kulus mulisemisele ja tööriistade otsimisele, siis tegelikult pole see pooltki nii aeganõudev. Läks uus rihm, rullik, veepump, nukkvõlli otsatihend. Jahutusvedelik muidugi ka. Kui juppe ostsin, jätsin jagaja jupid meelega tellimata, sest tahtsin seisukorra ennem rihma vahetades ära näha ja vahetus on niikuinii vaid 10 minuti töö. Otsustasin uue hankida, järgmise palga aeg tellin ära. Nüüd on jäänud siis veel karteripõhja tihend koos õlivahetusega ning käigukasti otsasimmer. Asjad on olemas, tuleb vaid sobivat päeva oodata, et kanalile saada ja asi ette võtta. Kui tehnilisega vajalik ring peal, siis saab hakata ehk ka ilupoolega tegelema.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.