Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 31.03.2016 asukohas Postitused

1. Aga teeme homme ka midagi, või kõigil veel pillid pukkidel ?
  2. @grimes Foorum muudab üles laaditud piltidel küll ise suurust aga pilt peab enne olema gif, jpeg, jpg, jpe või png vormingus. Samsung teeb sul kindlasti jpg vormingut. Asi lihtsalt selles, et hetkel on seadistatud nii, et maksimaalselt saab üles laadida kuni 10 megabaiti. Kui su pildid on 5 ja natuke peale, siis sellepärast tekkibki viga, et ühes ülekandes on hetkel lubatud 10 MB. Juba kaks 5.2 MB pilti on üle 10 MB ja sealt veateade tulebki. Facebooki piltide kohta on mul üks arvamus. FB kasutab Akamai asemel nüüd peamiselt enda CDNi ja sellepärast ka linkide aadressid muutunud. @eix22 Väike nipp kõigile, kes tahavad viimasel leheküljel kohe uusi postitusi näha - iga teema ees, milles on uued postitused, on sinine ring. Sellel ringil vajutades läheb ta kohe uute postituste juurde. Ka personaalsõnumites.
  3. Huvitav kas taga istujatele ka lisakellad pandi
  4. 1 punkt
    Kaalu ära, vaata kuusakoski hinnakirja ja saadki teada, et palju väärt on...
  5. 2 kalendrit vedeleb niisama hetkel ?
  6. Mina võin ka abiks olla.. kui saab siit Pärnust kuidagi aidata
  7. Ma võin mingite asjadega aidata, aga enda peale ei saa midagi võtta enne juunit. Töö, kool käsikäes.
  8. Juuli algus on hea mõte, sel ajal on tavaliselt ilm ka talutav. Asukoha suhtes oskan vaid ükskõiksust väljendada, kuna vahemaa (elan siiski keset Eestit, igale poole üks maa) ning ööbimisvõimalus pole minu jaoks kumbki kuigi olulised. Ma tsikliga üritustel käies pole mõnikord telkigi kaasa võtnud. Eelarve kohalt võin lihtsalt öelda, et tore, kui on saunad ja värgid, aga igaüks ei pruugi hoolida.
  9. Tehke siis kui ilus ilm on.
  10. Ei kindlasti mitte. Mul paljud tuttavad käivad inglismaal tööl, kutsun neid kosmonautideks kuna sinna lennukiga peab minema
  11. Enamustel on auto siin vist nagu tallinna linn, et kunagi ei saa valmis...
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus