Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 14.10.2015 kõikidest kohtadest

1. 6 punkti
    Suured tänud paarile foorumikasutajale, kes kõiki mu velgi ühes portaalis müügis nägid ja helistasid. Tore, et siinsed tüübid viitsisid muret tunda ja teatada. Respekt. Oli ikka kasu küll teema tegemisest, kuigi olin suht lootusetu. Seega andke aga varavastastest tegudest teada, hoiame kokku!
  2. Pole jälle üle pika aja siia kirjutanud , vahepeal siis e36kupee pealt sisu muretsetud ning eelmine nädal sai sebitud üks korralik pauk metssea poolt juhiuksele. Väga õnnelik õnnetus oli , kuna enne seda julget rinda kes mulle pea ees läbi ukse tahtis joosta, tormas 3 samasugust elajat väga napilt ninaeest läbi.Esimene mõte oli kohe , et nüüd saab jälle tagatiibavahetada Õnneks sai ainult uks kannatada. Kui kellegil vedeleb juhiust siis andke teada , päris auku ussitanud ust pole mõtet pakkuda
  3. Oktoober 2015 Pole vahepeal midagi kirjutanud, sest midagi erilist pole juhtunud. Nokitsetud ainult nii palju, et tilluke elektriventikas sai vahetatud suurema vastu. Nüüd istub autoninas e36 kliimaventilaator mis saab oma tööülesannetega oluliselt paremini hakkama kui tema eelkäija. Lisaks sai sellised 2 kalkunit kojuveetud:
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.