Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 04.10.2015 kõikidest kohtadest

1. 3 punkti
    Tervitused kaaskannatajatele. Suvi läbi ja e30 ripub ikka vardas. Ühesõnaga kevadest saati olen otsinud teist e30 juurde,võimalikult vana,sõitvat ja haruldasema poolset isendit.Juunis sai vaatamas käidud baur 325e-d,seisukord rahuldav,hind ka sobis. Raha sellel päeval piisavalt polnud,käed sai lõõdud ja järgi pidin hiljem minema kui rahasumma taskus olemas.Kuu aega hiljem oli raha olemas ja sai autole järgi mindud.Kohapeal selgus,et auto hind on1000e suurem kui kokku sai lepitud eelnevalt ja kaup jäi katki. Järgmisena sai saksast üks 83a 323 baur Kerdi kaudu liistule võetud. Rahad kaasa antud ja ootama,sakslane raisk keeras käru ja jälle jäin autost ilma Septembris jäi silma üks bmw Soomemaal. Kert tegi kiirelt kõne ja praeguseks on auto minu garaažis. Vähemalt olen margitruu Bmw e23 732ia 86a. Tartu ARK Ja kodus garaažis. Suured tänud lähevad veelkord Kerdile kes viitsis asju ajada ja 800km maha sõita selle pilliga.Nüüd natukeseks süda rahul ja saab e30 tegeleda. Järgmine sissekanne ikka e30 arengu kohta
  2. See aasta siis sellised! Modell: Tairi Toomsalu Fotograaf: Karin Henn
  3. Viimasel ajal pole aega olnud eriti garaažis viibida, see eest aga igast nodi juurde otsinud. Õnnestus ka Einari 2.5 141kw non vanos mootori komplektile küüned taha saada, mis siis tulevikus nüüd vahele on minemas. Lauril sai ka külas käidud ning heas seisukorras uksed toodud, praegustel alumine äär üllatavalt halvas seisukorras ning nende taastamisel mõtet ei näe. Ning, et M30B35 garaažis järgmine suvi seisma ei peaks ja talvel rohkem tegevust jaguks siis sõbrale vedasime Lauri juurest ära aastakümmneid seisnud kupee. Eks näha ole mis sellest saab. Ilmselgelt rull on nakatanud tutvusringkonnas sõpru 3. ohver juba kodukandist
  4. Lisan ka mõned pildi enda autost
  5. Jäi üks kabrio kaamera ette täna Auto omanik : tommyboy IMG_5604 by Karl Kirs, on Flickr
  6. Kuna minu ja venna autot juba eelmises kalendris olid ja tema auto on täpselt sama ja ainult minu oma on muutunud siis paneks pildid kus 2 autot on korraga. Loodan, et see on OK, kuna siis saab ehk ka rohkem e30neid kalendrisse
  7. See aasta võiks nii teha, et need kelle autod kalendrisse pääsevad, saavad selle endale kingituseks.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.