Hüppa postitusse

Chris

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    31
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    2

Chris päevavõit oli viimati 11. juuli 2018

Chris sai oma postitustele kõige rohkem meeldimisi!

Profiili info

  • Minu autod
    325

Hiljutised profiili külastajad

1 000 profiili vaatamist

Kasutaja Chris saavutused

Kaasalööja

Kaasalööja (5/14)

  • Esimene postitus
  • Kaasalööja
  • Vestluste alustaja
  • Esimene nädal tehtud
  • Üks kuu hiljem

Hiljutised märgid

10

Reputatsioon

  1. Annaks ära kui kellelgi vaja, lähipäevil lähevad prügikasti. Asuvad Tondil - Parempoolne küljepeegel (Diamond schwarz, värv kulunud) - Vasakpoolne küljepeegel (Must, plastiku värvi) - Neerud (kroomid, mis üle värvitud mustaks)
  2. Mõtlesin, et avaldan ka natuke arvamust. Kõik oleneb sellest millega sa harjunud oled. Ise olen viimased 4a esimese ja ainukese autona 2.5 e30 kupeed omanud ja olen kõik igapäevased sõidud ära sõitnud, varasematel aastatel ka talvel, kuid tuleb tunnistada, et viimase talve veetis auto juba soojas garaažis. Kuna ise hindan sõidurõõmu üle mugavuse ja küttekulu, siis minu jaoks on tegemist ideaalse igapäeva autoga. Enda kogemusest rääkides ei ole ülevalpidamis kulud ka midagi tapvat, kulu ei tohiks ületada kuskiltki otsast uue auto liisingumakseid. Kui ise suutsin autot ülevalpidada nii gümnaasiumi kui ülikooli ajal, siis ei tohiks see probleemi valmistada ühelegi vähemalt keskmist palka teenivale inimesele, kõik oleneb muidugi muudest prioriteetidest. Nagu eelpool mainitud, ei ole see kindlasti see auto, mis sind alati hommikul kella 9.00 koosolekule õigeks ajaks kohale viib, alati võiks tagavaraks mõni muu transpordi lahendus olla (kasvõi takso, bussi või siis jalgratta näol oleneb, kus Eesti otsas elate) või siis lihtsalt paindlik graafik. Samuti 99% ajast olen autos üksi või kaksi, seega kui lapsi vaja kooli/lasteaeda vedada siis ei ole see kindlasti õige auto. Kokkuvõtteks, kui püsikiirusehoidja ja madal kütusekulu ei ole veel ära hellitanud ning pere pole veel looma hakatud, on e30 igapäeva autona täiesti arvestatav valik, muudes olukordades ilmselt pigem hobiautoks. Samas kui peres on juba teine auto olemas, siis saab ka e30 väga edukalt hakkama.
  3. Ostaks siis Fl esimest ja tagumist stanget, eelistaks diamond schwartz värvis ja võiksid asuda ka Harjumaal.
  4. Chris

    MÜÜDUD

    müüdud
  5. Chris

    Kes, kus ja keda nägi

    Jep, mina parkisin seal 2 päeva
  6. Chris

    kustutada

    võib pakkuda oma hinna nägemust asjale
  7. Chris

    Müüdud

    müüdud
  8. Chris

    O: Musta katuseliistu

    tänud soovituse eest, hoian silmad lahti!
  9. Ostaks siis kupeele musta juhipoolset katuseliistu. Pilt siis liistust
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus