Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 08.07.2015 kõikidest kohtadest

1. Tänud Margole, kes selle disainis ja tänud sõbra naisele, kes selle kleebisteks "tuunis". Sai tehtud 30+ tk, niiet ehk jagub laupäeval kõigile rullidele.
  2. Väga viis, respekt! Minupoolt puud ka valmis kõigi muude tööde kõrvalt.
  3. Oorele tulen siis nii, kui mingeid probleeme ei esine
  4. Selle pildi ma siia postitasingi. Sarnase Thermoteci radika saab Poolast interchars-ist muidugi pea kolm korda odavamalt.
  5. Küll neid spioone ikka jagub...
  6. Ma tavaliselt ei viitsi eriti kommenteerida, aga damn need on ilusad masinad!
  7. Samuti võiks välja jagada järgmised tiitlid: kõige madalam, kõige parema tümmiga, kõige mõnusama häälega, kõige originaali lähedasem auto, osalejate lemmik, kõige enam roostes masin. (Viimase panin sp, et saaks ka mingile auhinnale pretendeerida- tglt viimane variant nali). Auhindadeks võiksid olla väikesed karikad koos kirjadega. Siinkohal tuleks foorumi adminitega kooskõlastada logo jne kasutus + kas rahvas oleks üldse nõus sellise kulutusega. Teiseks variandiks on lihtsalt kleepsud ( nt kirjaga: e30 Community suvise kokkutuleku 2015 madalaim rull jne koos foorumi logoga). See eeldaks kamba peale väikest lisakulu. Kas oleks mõeldav?
  8. Oh minu vana touring ka elab minu käes oli 2,5 m20 peal, varem olnud veel 2,4 diisel ja enne seda vist üldse r4
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.