Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 16.05.2014 kõikidest kohtadest

1. Ta kirjutas ja uuris, kuida 2,7 tööle saada et edasi läheks normaalselt. Vist siit selgub et sai asja tööle
  2. Selline ? https://www.youtube.com/watch?v=uskfsS9PATw&feature=kp&app=desktop
  3. Tere! Müüa uued B B S RS replica poleeritud laia randiga veljed. Veljed on uued ja karbis koos kapslite ja BBS logodega, kaasa annan ka tsentreerimisrõngad 57,1mm. Rehvid ei kuulu komplekti. Velgede andmed: 9x16" ET20 8x16" ET25 Auguvalem 4x100 või 5x100 Keskava 73,1mm või 57,1mm (E30) Minu E30-le proovitud sobivus oleks järgmine: Ees 8x16 ET25- Flantse ei ole vaja aga ilusam jääb, kui panna sinna 5-10mm Ees 9x16 ET20- Vajab flantsi 10mm Taga 9x16 ET20- Flantse ei ole vaja aga ilusam jääb kui panna sinna 5mm (rullitud koopa puhul) Flantsid saab nt Racing Experdist 60eur/2tk koos poltidega. 9"+9" 8"+9" Rohkem infot minu auto teemast, mul enda masinal on ka samad veljed all. Hind: 670 Kõik teemakohased küsimused palun postkasti! Tallinn, 524998seitse Risto
  4. Tere! E30 positiivsena pakun ka klubillistele personaalset hinda erinevatele autovaruosadele. Letihinnast vähemalt 15% soodsamalt. Hakkan lisama ka sooduskampaaniaid siia teemasse. Kui on konkreetne soov varuosa järgi, siis saatke mail kaspar@ladu24 või kõne 5658889. Samas võite läbi astuda meie uuest kontorist Mustamäe tee 55, Tallinnas. Kindlasti ära mainida, et olete E30 klubist. Haruldasemate ja vähem haruldaste varuosade kohta võite uurida Eixilt, kas, millal ja kuidas on kaup tulnud ning kas ta ka rahul on. Parimat Kaspar Ladu24.ee
  5. Stroker jah. Kapott on ära vahetatud, ei näinud? Seal oli muidu korralikult kriimus ja jutu järgi pidi kohe uus tulema.
  6. Vähe karmimat tantsupurtsu teie autosse üks vurts!
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus