Väga vabandan kui kellegi tundeid riivan.
Hetke logo nende tiivakestega näeb piisavalt jube välja ,et ma ei paneks ka raha eest seda oma auto külge. Kilp ja tiivad, no ma ei tea kus see seos 80nendate autoga?. Kui see on ühe inimese arvamus siis ärge tehke välja. Aga kui ei, võiks siin arutada ja ideid välja pritsida.
No ma pean ka ikka oma nähtud kirja panema . Esmaspäevl nägin lausa 3 rulli kõiki lausa käekatsumis kauguselt,Leksi,007 venna oma ja õhtul veel pcdj cabrio. No ma pean ka ikka oma nähtud kirja panema . Esmaspäevl nägin lausa 3 rulli kõiki lausa käekatsumis kauguselt,Leksi,007 venna oma ja õhtul veel pcdj cabrio.
mul tuli sellega kohe silme ette pilt kus eelmine aasta toonase tüdrukuga käisime pärnus mingis marketis(maksimarket või maxima) süüa ostmas tee peale ja ei viitsinud auto uksi kinni visata ja tagasi tulles askeldas üks noorpaar tagaistmel tagaiste läks lõkkesse ja pole sellest ajast saati tagumist istet enda touringusse pannud
Täna ca 19.10 Laagne teel Laagna poe juures vahemurul punane touring Borbet A velgedega ja keegi askeldas tagaistme peal.
Numbrimärgi tähed THI
1
punkt
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus