Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 17.12.2013 kõikidest kohtadest

1. Huvi pärast küsin, et mis oleks siis normaalne hind sisselaske või väljalaske kollektori eest? Enne, kui vastad, mõtle, kas ise teeksid sellise raha eest Ostaksid materjali, mis tihtipeale on näiteks 5m pikad torud või mingi ca 1800x2200 leht, kuidas sa need omale koju vead, millega sirgelt lõikad. Kust saad korraliku keevituse ja palju see maksab, palju gaas maksab, palju traat maksab (mitte ainult meetri või liitri hind vaid kõik kulud, nagu nende toomine, ballooni rent, bensu raha). Mis sul endal kõik tegemata jääb, kui nädal aega järjest kollektorit ehitad kellegile võõrale. Teed näiteks iga päev peale tööd 3-4h nädal aega kuskil töökojas, iga õhtu võtad kuskilt burksi ja limpsi. Lõpuks asi valmis, siis viimistled, et häbi poleks üle anda ja kehva mainet külge ei saaks ja annad ära ja saad ... kui palju selle eest? Minumeelest 100eur/sil on ok hind korraliku töö eest.
  2. Paljud vist ei saagi mõista, mis tähendab ise tegemine enda isiklikus garaasis oma tööriistadega, kui üritatakse teha sõbra juures tööjuures ja teise sõbra juures. Nii jäävad märkamata paljud tegurid mis võtavad igaüks mingi euro. Lõppkokkuvõttes läheb neid eurosid palju, et omada kõiki vajalikke tööriistu ja muid vahendeid, et midagi sellist valmis teha. Voi et üldse midagi valmis teha. Paljudel ilmselt pole oma isiklikku head keevitustki ma usun. Isiklik ei ole sõbra oma või see mida tööjuures kasutad. Ja hea ei ole mingi vene ajal kokku klopsitud kaadervärk. Tehke kollektor valmis ja vaadake palju kulub aega esiteks. Mõelge mis töötund maksab. Siis vaadake palju läheb materjal ja kulu asjad. Arvestage ka riistade amortisatsiooni. Siis pärast vaadake palju "palka" saite.
  3. Noniiii, pilt ütleb paremini, kui 1000 sõna Järgmisena tuleb siis hakata kapotti ja pagasi luuki ja kat. luuki ja liiste tegema... ja muidugi komplekteerima. Põnevad ajad ees.
  4. Vastupidi Eix, kui sa midagi toodad, siis tulebki iga liigutus arvesse võtta, muidu ei ole võimalik kasumlikult majandada. Seda tuleb muidugi tootmismahtu silmas pidades arvestada. Ma olen nõus, et 600 euri korraliku kolle eest on päris palju, aga igaüks oma tehtud känkra eest sellist hinda küsida ei saagi. Kõik oleneb ju tasemest mida saavutada üritatakse. Kui sa tahadki lihtsalt turbo mootori külge saada, et sealt mingid teadmata numbrid välja võluda, siis palun väga, keegi ei pane kätt ette. Üldjuhul omavad kallimad mehed ikkagi mingeid eelteadmisi ja kogemust selle kohta, mis töötab ja mis mitte, ning mingit jumal teab mis x faktorit, mis nende tootest selle 600 eurise toote teeb. Vastik on vaadata, kuidas eestlane oma aega ei hinda ja selle kalkulatsioonist välja jätab. Isegi kui saad vajaliku materjali saja euriga kokku, siis kulutatud nädalavahetust ehk siis 20h pusimist sa sinna sisse ei arvesta. See on ka üks põhjus miks ma vihkan igasuguseid vingujaid, et soomlased ja mujal euroopas teenitakse nii palju ja meie nii vähe - ise olete selles süüdi, ise te ei hinda enda tööd!
  5. Ja neile kes ei taha telefoniga naelu taguda, piisab iphonest.
  6. Minu arvamus (võib-olla keegi arvab teisiti) on selline, et need pole mitte coiloverid, aga reguleeritav vedrustus. Kõigil odavama otsa "coilidel" käib kõrguse reguleerimine vedru eelpingega - see tähendab, kui auto madalaks keerad, siis on nad pehmed ja kõrgemaks keerates kõvemad. Vastupidavuse kohta olen erinevat kuulnud, mõni väidab, et kestab aastaid, teine et mõne suve kuuga on otsas. Tõde on ilmselt kuskil kahe vahel. Korralikud coiloverid maksavad ca1000 ja enam euri. Megan Racing, BC Racing ja veel mõned pakuvad coilovereid, millel on reguleeritav nii vedru eelpinge, püstaku pikkus ja amordi jäikus/rebound. Lisaks eelmainitule saad eesmised camber plateid ka kaasa. Megan Racing coile on USA-st võimalik ka ca 650 euri eest saada, aga vähemal 120 euri tuleb lisaks posti eest tasuda ja kunagi ei tea, millal meie toll veel lisa küsib. Mina arvan, et osta pigem madaldusvedrud ja jäta cräpi peale raha rasikamata või (osta esialgu foorumist odavad madaldusvedrud) kogu raha ja osta korralikud coiloverid.
  7. "Not using your car and keeping it in low mileage is like you are not fucking your girlfriend so her next boyfriend can find her more attractive"
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.