Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 31.10.2013 asukohas Postitused

1. Kui ainus soov on Siriuse eest lahkumisest häälekamalt teada anda, (võimsuse kasvust ei räägi selles mõttes, nagu tglt ka need x-aretistest summutisüsteemid) siis katseta alguses näiteks koonusfiltriga Odav, lihtne - ainus miinus et hooldamata koonukaga võib õhulugeja temp. anduri niidi tuksi keerata. Eks ta ole siin osadele väike nostalgiavärk jah, minul su vanuses bemmi polnud aga Ladale sai ka kõigest kättesattuvast ehitatud nii väljalaset, õhufiltrikorpuseid ja mida veel. Üürgas mis kole, aga reaalne nobedam liikumine hakkas alles peale mootori kapremonti ja sportnukaga katsetamist
  2. Lisan ka siis omaltpoolt mõne pildi. Naise idee oli siis nö lihtsalt auto pildile veel kerge omapära lisada Ehk sobib
  3. tegelikult ega ma ei taha norida, mäletan küll, kui ise noor olin. Ma usun, et kati eemaldamine ei anna sulle seda häält, mida sa otsid, vaata pisut ringi, viisakaid sportpütte liigub ca 40 euri eest juba. Näiteks Mufflexi omad. Jäta katt ja resod alles, saad ülevaatusele ka kergema südamega minna.
  4. Puuri viimasele summuti pütile 4 auku, nii umbes 6mm läbimõõduga. Kaks tükki summuti peale poole ja kaks tükki allapoole. Siis mõnda aega sõida ja siis võta see viimane pütt ja viska prügihunnikusse ja pane sportsummuti alla, siis saab õige hääle...
  5. Nonoh, kostitan konkurssi kah mõne sümpaatse fotoüllitisega. Pildid on hetkel fotoalbum.ee´s, kuid mul on olemas ka dropbox'is eksisteerivad suuremad failid Siit aadressilt http://fotoalbum.ee/photos/Henrik15/sets/1392217 leiab veel 3 sama seeria pilti, üks klõps küljelt ja teised kaks eest nurgast. Et kel huvi, visaku pilk peale. Need kolm siiapostitatud fotot olid enda lemmikud. Muide, pildistajaks on mu väga hea ja andekas fotograafist sõber Reino Kuber, kes sobiva kokkuleppe korral võib olla jäädvustajaks teistelegi, ja seda üldse mitte ainult autodega seoses (huvi korral võib mulle foorumi kaudu soovi avaldada). Päikest!
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus