Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 14.10.2013 kõikidest kohtadest

1. See auto pidigi ju igapäevaauto olema
  2. Nonii nonii, ega ma ka siis Egertist sitem mees olla ei saa... Tegelikult vajavad veljed remonti ja uut värvikihti, aga eks vaikselt hakkan sellel suunas liikuma, seni paarutan südamerahus oma plekudega edasi.
  3. Panen vahepeal siis paar pildikest sellest, milline seis hetkel on. Mingi aeg tagasi jõudsid kohale coilid Et kere ei oleks lihtsalt pukkidel ja vajadusel saaks teda ka kuhugile liigutada, siis panin ta ühele ratastega raamile, mille kunagi juba Golfi pärast omale muretsesin: Ennem käisin T-Labi platsil mõõdulindiga natuke ringi, et näha, kui kõrgel keskmise auto karbid maast on ja hetkel sai siis raami ja küljekarbi vaheline kõrgus 15cm peale vist pandud. Peale seda oli juba ühteist kola kokku kogutud ja nüüd oli plaan see kõik lihtsalt kuidagi auto külge visata, et näha, kas olen õigel teel või mitte: Detailset galeriid koos jutuga hetkel teha ei saa, kuna elukoha vahetuse tõttu on vastav arvuti kuskil nurgas ja selle teen kunagi ehk kaugemas tulevikus. Seoses selle elukoha teemaga tuleb ka suurem osa sääste sinna alla paigutada, seega lähiajal saab peaasjalikult auto kallal tööd teha, mitte juppe kokku osta Õnneks ongi enamus hetkel vajalikud suuremad asjad kokku ära ostetud. Veljed on siis uued CSL koopiad, 18x8 ja 18x8,5, et34 ja et37 Muret valmistab hetkel asjaolu, et velg tahab minna vägisi vastu esimest coili vedru. Seda probleemi originaal püstakuga pole, kuna see on lihtsalt niipalju peenem. Lahendus esiosa puhul on hetkel +20mm flants, mis hetkel nihutab originaal offseti vähemalt 25 mm väljapoole See aga tähendab igaljuhul tiibade laiemaks tegemist, kuna paljas velg on siis juba tiivaäärest peaaegu üle. Tagaosa puhul nihkus algselt rumm 10mm sissepoole, mis esirattaga sama kaugele jõudmiseks tahab hetkel laias laastus 35mm flantsi ja seejärel samuti tiibade laiemaks ehitamist. Minu jaoks kisub asi seega päris põnevaks Mingeid M'i laiendeid kindlasti ei tule, vaid üritan mitte teadlikule inimesele nähtamatute muudatustega oma eesmärgid saavutada. Viimase lausest ei tohiks kuidagi välja lugeda, et see maru lihtne saab olema, pigem vastupidi. Oma nägemuse järgi tahaks selle auto disaini ainult natuke jõulisemaks muuta, mitte päris radikaalselt ümber ehitada. Esiosa puhul on veel siis vaja leida ka mingi rehv sinna veljele, mille osas olen isegi pakkumistele avatud. Ideepolest on mul vaja hetkel üksikuid rehve, mingis suvalises seisus, et lihtsalt proovida ja katsetada. Veljed lähevad tõenäoliselt hiljem värvimisse, seega õigeid rehve on vaja alles kunagi kauges tulevikus. Esimene peab sisetunde järgi olema mingi 225/35 vms. Tagaosaga pole nagu väga mure, kuna sinna mahutab suhteliselt igas mõõdus rehvi vist ära. Selline see seis hetkel siis on arx
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.