Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 20.06.2012 kõikidest kohtadest

1. ma tulen kindlalt aga ainuke asi mis lahtine on nüüd millega
  2. Mul täpselt sel ajal puhkus võimalik, et tulen ka, hetkel ei luba midagi kindlat Aga kaalun seda asja väga tõsiselt.
  3. Uued veljed kah soojas:) peale jaanipäeva saab uued veljed kätte, natuke nokitsemist nendega on aga asja saab kindlasti, Velgedeks tulevad siis Borbet Type A. Vajavad uut värvi ja kahele veljele tuleb teha uued boldiaugud kõrvale kuna neil on 4x108 augud ja kahel teisel veljel 4x100. Ette tulevad 16x7,5 ja taha tuleb 16x9. Rant läikima ja uus värv peale. Sellised tulevad siis nagu pildil. Rehvid tulevad strechid arvatavaesti 195/45 või 50. Vb kellegil pakkuda mõnda kohta kus saaks uusi boldi auke ka teha, Vihurautos tehakse kah vist.
  4. minu meelest on kaheliitrine nii soojalt kui ka külmalt uimane... Nii et pole miskit äda su autol.
  5. Minul suht kindel plaan tulla. Loodan, et autol ka
  6. Sai küll jälle midagi ostetud, aga kõikide eelduste kohaselt olen kohal Kas siis 325i kupeega või 324TDT'ga.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.