Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 18.02.2012 kõikidest kohtadest

1. väga vinks vonks masin!tahaks endale ka kabriot!
  2. Lahe cabrio! Hoian pöialt tegemistes Indrek
  3. Mõnda aega nüüd jälle ringi rullitud. Külmkäivitus on eeskujulik, alati esimese katsega, ka kõige külmemate ilmadega. Selleks, et klaasid puhtad seisaks eemaldasin ventika ja panin radika ette vähe pappi Soojalt käivitus võib aga teinekord jällegi pikemat starteri hoidmist tahta. Varsti katsetan kuidas ta vähe õigemate pihustitega käib, loodan leida M50B25 omad sinna. Ja käigukast võib külma ilmaga mingit vääga kummalist laulu laulda, teinekord on aga ilusti vaikne. Suured tänud mehele, kellelt sain aitähi eest plastikust mootoriruumi põhjakatte. Oli teine vähe räsida saanud, kuid alu-pleki ja needitangidega kohendasin ta selliseks, et on täiesti funktsionaalne ja sain ka ilusti alla pandud. Logariotsad ka sinna külge kinnitatud ja kõik nagu peab. Lukkudega tegelesin mingi aeg - seis nüüd selline, et pagasiluugi lukk on kolmest kokku lapatud, brake cleaneri ja suruõhuga pestud, hästi kergelt lukuõliga määritud ja toimib kui kellavärk. Kunde lukk toimib rahuldavalt, kuigi sai samad toimingud tehtud. Ja juhi lukk pudenes kahjuks sootuks ära. Tagaküljel kogu uut hoovastikku vaja, deadlock asendiga. Trummel ja muugid on korras nii et lukk iseenesest keerab, kunagi saab ehk korda. Peale näppimist hakkas juhipoolne tagumine kesklukk ka ootamatult tööle, tundub mingi seos olevat juhi ukse sees oleva hoovastiku asendiga - kummaline küll aga nii on. Eigolt sain Touringu karbikatted (aitäh! lõpuks mul ka vedas ) ja nendele võtsin Forsist mõned uued klambrid-tüüblid. Paigaldusel katsun nad kuidagi nii panna siiski, et karpidesse auke ei puuri. Uurisin, kuidas autoteenindused tänapäeval selliseid asju teevad ja Amservist nuiasin omale natuke spetsiaalset kere ehisdetailidele mõeldud Würthi kahepoolset teipi. Eks näis... Mis veel - makk andis otsad, mu ajastukohasest Blaupunktist enam asja ei saa Kahju küll. Mingi ürgse Sony kassetika sain sinna aitähi eest, käib kah. Helimees pole ma kunagi olnud. Ükspäev pesin autot ka, pigileotus, kuivatamine ja möllud. Auto läks ikka hoopis teist karva, kui ma enam mäletasingi
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.