Hüppa postitusse
Postitatud
comment_4696

Nii sai siis ka soetatud enndale üks E30 heleroheline kasutajalt Lauri1.

Eks siis lisan ka pildid varsti ning teema mis ma taga teen ja mis masinaga toimub.

Hetkel ei oskagi midagi erilist rääkida, eks tulevased pildid räägivad ennda eest.

• Vastuseid 160
  • Vaatamisi 19,1tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

comment_32857

Nurga plastid on siiski erinevad aga ehk on kergesti m-technikuks tehtavad.Panen need pildid sulle siia.Paremal on siis tavaline plastikust esimese stange nurk ja vasakul M-technik 1 omad.Numbri alust plasti on ka vaja nati muuta.Panin sina kohta mida vaja muuta oleks näpitsa otsa.Ma ei panud siis tähele aga pildilt tunduvad ka neende kinnituste kohad madalamad aga minu arust ei olnud allumised ääred kuidagi tundusid madalamad olema m-techil aga pikkused olid sammad algul tundus nagu pikkuse vahe ka olema,aga mõõdulindiga mõõtes olid samad.

.marek275.jpgmarek278.jpgmarek279.jpgmarek276.jpg

Muudetud , muutis hiis

• Autor
comment_32969

Nii täna siis sai M-Tech 1 ette :D Küll ilma värvimatta veel. Kuid tegin ise kinnitused ja asi on nagu originaal. Eks peab ta mingiaeg eest ära võtma ja siis vaja veel tugevdada teda klaasriidega ning parandada ja pahtlit ning lihvi vaja ja siis krunt ja uus värv. Aga hetkel rahul kuna kinnitused tulid päris head ja asi on päris ilusti ees.

UM ist aga proovin oma tellimuse tühistada. Kuna isetehtud kinnitused läksid maksma 2.30 € ja sain selle raha eest 12 kinnitust teha :D

comment_32986

Ma isegi võibolla võtaksin ära aga saaksin sõbra kaudu 20% alla neist UM.Seega odavamaltKumast sa ostsid need Haaberstist või Peetrist.Pean hoome siina nagunii minema seega võin küsida mis hinnaga ma saan need ja kas tühistavad oste jne.

• Autor
comment_33186

no libe ja tekkis külg libisemine ja polnud päästa kuna vasta tuli auto ning ees ja taga olid autod ning oleks võinud asja ohtlikumaks teha. Ning lasin minna kraavi poole aga raiks tee oli nii kõrgel ja keeras ikka üle nippli ära masina :S kahju kohe krt, et ei saanud teha ka midagi. Samas inimesed terved ja keegi viga ei saanud ning kahju oli ainult mulle.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.