Hüppa postitusse
  • Vastuseid 393
  • Vaatamisi 74,1tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_27596

sulle pean ma veel 4-paki vähemalt tooma :)

Tegelikult asja kah... täna sai esipõll ära värvitud... ja külge poogitud.

Samamoodi sai ka esitiibadele mingi värvi moodi ollus peale piserdatud.

Tuled põlema õpetatud... lukud vahetatud...

homseks kogunemiseks on veel rehvivahetus ja kindlustus vaja teha.

OK, pisividinaid jagub kuhjaga... veel aastateks :)

• Autor
comment_27585

sõidabki :D

mõned inimesed lausa ise nägid :)

huvitav on see, et kui esisild aukudes hüpleb, hakkab kraavipoole kisjuma... lisaks on amordid üpriski väsinud :D

eks peaks natuke esisilda investeerima ja regullis ära käima :oops:

mootor käib ka räme ebaühtlaselt, kui soe... keegi ehk oskab viga pakkuda, enne kui diagnostikasse trügin?

comment_27577
mootor käib ka räme ebaühtlaselt, kui soe... keegi ehk oskab viga pakkuda, enne kui diagnostikasse trügin?

Kas ka sõites jätab vahele ja tõmbleb(madalamatel pööretel)?

Mul oli kunagi sama jama ühe M50 mootoriga, viga peitus süütepoolides.

• Autor
comment_27528

paar päeva nüüd sõitnud...

kiiremas korras tuleb midagi esivedrustusega ette võtta...

Eile õnnestus ka põhjapeale kinni jääda ning käiguhoovastik ära lõhkuda :D

Seetõttu jäi ka BMW Cupil BMW-ga osalemata...

vahepeal õnnestus ka tippkiirus ära proovida selle difriga... :D spido järgi 180km/h peal läks 5. käik piirajasse...

100-180 võttis aega ~12-13 sec :)

comment_27524

Imelik :roll: Kui 4.27, siis on lõppkiirust kuidagi vähe IMO.

Enda 325i-l m20b25 mootoriga oli all 4.41 differ(tean, et BMW-l originaalis sellist difrit pole, aga see oli mingi vana E.Lille ehitatud differ) ja 200 polnud ka veel kõik...

Võimalik, et võimsust oli natuke rohkem muidugi :D

4,27 differ? Kahju et BMW Cupile ei jõudnud - oleks tahtnud oma silmaga vaadata mis imesid sa selle autoga korda oled saatnud... :)
comment_27521

Arvasin ise ka , et ainult käigukasti erinevus saab siin veel rolli mängida, aga seljuhul oleks vaja teist käigukasti või kiiremat difrit, sest 180 km/h jääb väheks ringrajale(okei Eestis vb piisav).

M20B25 käigukasti 4-s käik on ülekandega 1,0. M50 mootori kastil on viienda käigu ülekanne 1,0 - hakkab koitma? :)
  • Autor
comment_27519

differ on väikese kestaga ja lahtine - läheb niikuinii vahetusse :)

kasti oleks ka vaja... Kes müüb mulle E36M3 käigukasti? :D

kusjuures, pull on see, et peale põhjapeale kinni jäämist hakkas mootor normaalselt tööle... huvitav, kas sõitsin selle poolpiduse lambda küljest ära? :D

• Autor
comment_27504

täna keerasin esisillas mõned pudinad korralikult kinni :D nüüd ei kolise enam :oops:

aga selle peale otsustas mootor uuesti tuterdama hakata :P

homme hommikul on diagnostika... siis selgub...

äkki on mootor üldse kohvi, siis tuleb uut ehitama hakata :D töömahuga üle 3 liitri juba :twisted:

• Autor
comment_27467

pees... jälle... :evil:

täna siis pärnu maantee ja liivalaia ristis käis radikaga pauk...

naljakas on see, et paar päeva tagasi kuumade ilmadega polnud mingit probleemi... ja nüüd, suht jahedalt... ja lühikese sõidu peale käib kõmakas...

igatahes. otsin 550mm radikat (324td jms)

comment_27424

qpi kirjutas:

Enda 325i-l m20b25 mootoriga oli all 4.41 differ(tean, et BMW-l originaalis sellist difrit pole, aga see oli mingi vana E.Lille ehitatud differ) ja 200 polnud ka veel kõik...

Kahtlane, kuna enda m20 motoga 325-l oli alla pandud 4,27 ülekandega differ ja kuskil 205 km/h juures oli juba tunda, et piiraja sekkus kergelt vahele aga lasi pööretel minna umbes 6500 juurde ja siis oli vast 210 km/h ja kõik! Chipiga vast saab natuke rohkem ,kuna laseb pöörded 7000-ni aga originaalis ei saa 4,41 küll üle 200 minna

comment_27423

Sorry for OT:

Täpselt nii, 205/55R15 + viies käik 0,81 + 4,41 differ @ 6500rpm = 208km/h

* aga need e30 spidod võivad selle kiiruse peal juba jõhkralt valetada: +20km/h ei ole üldse probleemiks. Aga mootori pöördeid näitab tahho õieti. Seega saabki tegelikku kiirust arvutada pöörete, rehvide ja käigukasti + diffri ülekannete järgi: http://www.tqhq.ee/dir.php?id=62

• Autor
comment_27407

nii, kuna

1. mul on juba tõsine kopp ees PS-is kogu aeg igasugu tegelastele M50 paigaldamise õpetuste jagamisest ja...

2. kuna ma olen tõestanud, et suutsin selle asja korralikult ja stabiilselt tööle saada, siis...

edaspidi võib minu käest seda infot raha eest saada..

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.