Hüppa postitusse
Postitatud

Küsimus oleks siis selline kas keegi Tartus ka midagi korraldab ? Tahaks näha missugused rullid Tartus ringi liiguvad.

• Vastuseid 341
  • Vaatamisi 56,4tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Mine ja põleta jah, anna veel nii minna et Reporterisse saaksid. Ja siis käib mingi üleüldine vingumine, et rullikatest arvatakse halvasti.. Krt eelmine aasta ei juletud isegi intervjuud anda- millest me enam siis räägime. Aga noh ostke mu rullikas ära, näeb praegu välja ka nagu mingi vaese õpilase käru, ideaalne kuulsuse kogumiseks. :)

Kuna päike loojub juba hiljem, siis võiks näiteks kella 20:00 paiku koguneda see kolmapäev (koht endiselt sama, Statoili taga).

Ma kohale ei jõua, pole siiamaani normaalset tagapütti leidnud. Aga eks kunagi üritan tulla.

Täna vist ei viitsi, homme nagunii prisma parklas kokkutulek, mõistlikum on seal mingi e30ne nurk teha. Prismas rohkem rahvast ka ning on vähe huvitavam tiksuda.

• 1 kuu hiljem...

Väike kokkusaamine isegi oli täna (fotokvaliteet kriitikat ei kannata):

010658345312ee2.jpg

Võiks ju järgmine nädal uuesti koosviibimise korraldada, kui huvi ja võimalust on.

Ma tuleva nädala kolmapäeval ei jõua aga ülejärgmine nädal kindlasti platsis.

Kuna olen Tartu kandis, siis endalgi võimalusel plaanis kohal olla.

Meenus et vahepeal peab siiski tööl ka käima, suure tõenäosusega ei jõua kohale kahjuks.

Üldiselt kui suurem kogunemine maha hõigatud, siis ikka käib rahvast. Järgmine kolmapäev võiks proovida miskit suurema rahva jälle kokku ajada kui huvilisi on. See on pärast pikkasid pühasid ka, siis peaks kõik kenasti välja puhanud olema.

• 2 nädalat hiljem...

Kuna eile midagi märkimisväärset ei toimunud, siis äkki võiks 02.07 teha uue katse. Saaks ühe suvise hängi teha ikkagi, kolmandik suvest läbi põhimõtteliselt ju.

Ma tahtsin eile kohale tulla, aga haigus murdis nii pikalt maha, et praegugi suudan vaevaliselt liikuda, rääkimata siis rooli minekust. Aga üritan asjad timmi saada ja järgmine kord kohal olla. :)

Pakun välja, et see kolmapäev võiks kell 19:00 paiku Statoili taga jälle kokku saada.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus