Hüppa postitusse
Postitatud

Küsimus oleks siis selline kas keegi Tartus ka midagi korraldab ? Tahaks näha missugused rullid Tartus ringi liiguvad.

• Vastuseid 341
  • Vaatamisi 56,4tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Aga alustagi ehk sellest, et pakud välja mingi aja ja koha ning tegevuse, küll leiad ka kohaletulijad.

• Autor
Aga alustagi ehk sellest, et pakud välja mingi aja ja koha ning tegevuse, küll leiad ka kohaletulijad.

Mõtlengi, et keegi kes varem ka korraldanud võiks mingi plaani välja pakkuda.

• Autor
Tehke homme kell 12:00 laululava taga. Lihtne. :P

No küsimus selles paljud kohale tuleksid. Mingi üksi oleks päris huvitav;D

• 2 nädalat hiljem...

Mina ja Devil vast oleme ka tulemas, aga 12.00 päeval vast ei ole parim aeg :P Ei karda mina oma diisjolli näidata. Tehke Einari garaazi juures siis on kindel et tema rull on ka esintatud. :P

• Autor

Tore oleks näha teisi e30 tartus kuna ise olen vaid mingi 2 ronti näinud linnapeal liikumas:D Aga lepiks kokku mingi kuupäeva ja koha kus kokku saada?

22 või 23 oleks head kl, siis on kindel et ma olen ka tartus, pean olema :P PS, eile nägin linnapeal Poochie apelsiinikest sõitmas,(Y)

Ära mulise :P enne nii juhtus ,et jäi seisma ja jokk :S aga õnneks oli süütepoolilt tulev juhe katki ja sai lihtsalt korda :P

• 4 kuud hiljem...

Võikiste kirjutada koha ja aja kus kogunete sama moodi nagu meie Tallinnas iga kolmapäev mustika keskuse all parkalas siis lisaksin selle teema pealkirjaks.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus