Mõtlesin ka oma auto siia väljanäitusele panna. E30 oli mul esimeseks autoks ja sellest ajast peale südame lähedane olnud.
Eriti kahju on rohelisest pre kupeest mis sai rumala peaga maha müüdud ja uus omanik keeras selle suht kohe üle katuse.
2010a
Pärast seda oli talve nautimiseks mul 325ix touring mis puruks sõideti.
Kuna rullika pisik oli ikka hinges tõin kevadel Soomest sinise 316i 2d, kuna ma ise kohal ei olnud ja sõber selle välja vaatas selgus
pärast et selle kerega on liigapalju tööd.(minu jaoks)
2013a
Sai siis pidevalt Soome automüügi portaale lapatud ja leidsin musta 320Ia kupee.
Pildid olid kehvad, pimedas tehtud, suurt midagi kere seisukorrast ei reetnud. Helistasin müüjale, väitis et kere korralik, mõni roostetäpp leidub. Leppisime müüaga kokku, neljapäev oli see päev kui laevale astusin ja Helsingi sadamas müüaga kokkusain.
Müüa jutt vastas ilusti tõele ja sai kaup tehtud, sõitsin siis järjekorda et pilet osta ja oh imet, kõik piletid välja müüdud, ainuke kuhu autoga pileti sain oli Silja Europa mis sõidab 3,5 tundi ja selle hetkel oli laevani 3,5 tundi oodata.
Kannatasin siis selle läbulaeval loksumise ära mega mälus Somme vaadates.
Kogu kannatus tasus ennast ära kui koju jõudsin ja VIN koodi sisse lõin
Type 320I (EUR)
E series E30 ()
Series 3
Type LIM
Steering LL
Doors 2
Engine M20
Displacement 2.00
Power 95
Drive HECK
Transmission AUT
Colour SCHWARZ (086)
Upholstery (0270)
Prod.date 1989-02-03
Close Options
Code
Description (interface)
Description (EPC)
S200A KATALYSATOR - ENTFALL without catalytic converter
S209A SPERRDIFFERENTIAL 25% Differential lock 25%
S311 ELEKTRISCHER BEIFAHRERSPIEGEL
S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Deleted, model lettering
S350A WAERMESCHUTZGLAS GRUEN, RUNDUM Therm.insulat.glass green
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Tere kallis foorumirahvas!
Mõtlesin ka oma auto siia väljanäitusele panna. E30 oli mul esimeseks autoks ja sellest ajast peale südame lähedane olnud.
Eriti kahju on rohelisest pre kupeest mis sai rumala peaga maha müüdud ja uus omanik keeras selle suht kohe üle katuse.
2010a
Pärast seda oli talve nautimiseks mul 325ix touring mis puruks sõideti.
Kuna rullika pisik oli ikka hinges tõin kevadel Soomest sinise 316i 2d, kuna ma ise kohal ei olnud ja sõber selle välja vaatas selgus
pärast et selle kerega on liigapalju tööd.(minu jaoks)
2013a
Sai siis pidevalt Soome automüügi portaale lapatud ja leidsin musta 320Ia kupee.
Pildid olid kehvad, pimedas tehtud, suurt midagi kere seisukorrast ei reetnud. Helistasin müüjale, väitis et kere korralik, mõni roostetäpp leidub. Leppisime müüaga kokku, neljapäev oli see päev kui laevale astusin ja Helsingi sadamas müüaga kokkusain.
Müüa jutt vastas ilusti tõele ja sai kaup tehtud, sõitsin siis järjekorda et pilet osta ja oh imet, kõik piletid välja müüdud, ainuke kuhu autoga pileti sain oli Silja Europa mis sõidab 3,5 tundi ja selle hetkel oli laevani 3,5 tundi oodata.
Kannatasin siis selle läbulaeval loksumise ära mega mälus Somme vaadates.
Kogu kannatus tasus ennast ära kui koju jõudsin ja VIN koodi sisse lõin
Muudetud , muutis Lauri1