Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Ootaks mõne mõistliku arvamuse ka. Keegi ikka on viinud ja oskab öelda palju umbes saab.

AronL on vist leiutanud ajamasina :huh: Saab ajast tagasi minna aega mil Kuusakoski veel emexit ära ostnud ei olnud :rolleyes: tegija mees, pole midagi öelda.

Muudetud , muutis erxx

Kaal oleneb ka väga palju sul sellest, et kui palju sul asju seal mootori küljes on veel...

Kõige täpsema hinna saad teada kui lähed viid selle mootori ära ja siis siia kirjutad, et palju kuusakoski selle eest maksis.

Mulle öeldakse, et ma olen julm tähenärija aga isegi mina ei viitsiks siin jaurata selle üle :)

Mootori küljes peaks olema kõik asjad olemas, genekas, starter, kolled, jne. üks pakub võla katteks seda ja tahaks nagu ennem enam-vähem teada kas on lootus raha tagasi saada või ei ole.

Aga oskab keegi öelda siis komplekse mootori kaalu.

neti andmete järgi on m20b25 kaaluks 117kg koos kogu kolaga vist..., ilmselt ka m20b23 samasse kanti...

45mm 51mm tegemiseks on peale püstakute ja amortide veel midagi vaja vahetada?

Täitsa õige jutt:

Iga päev arvad, et nüüd oled näinud seda kõige lollemat inimest maailmas, aga iga päev üllatud uuesti kui näed uut ja veel lollimat...

Kokku saame siis ma proovin ära, kas need sul töötavad või on akutrellid juba tuuri lastud :)

• Autor

Mnjah kitsas tagasild alla topitud aga silla seade jumala metsas omadega.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus