Hüppa postitusse
Postitatud

Tervist härrased rullijad.

Kuna enda tagasild on vaja reguleeritavaks teha, siis lasen valmistada sellised detailid nagu juuresolevalt pildilt näha. Kui kellegil on soovi, siis võib sellest märku anda siia teemasse, mida rohkem neid tellin, seda odavam lõppkokkuvõttes tuleb.

Camber%252520e30%252520rear.JPG

Edit! Kuna kevad on tulemas, siis on tekkinud jälle mõni huviline komplektidele.

Hetkel on huvi üles näidanud järgmised kasutajad ja enamusel ka makstud:
Penu

Mart

Arxman

MLU

Riho

4X4 IX
Eix22
Muffka

Uus tellimus sisse antud ja hinnaks jääks 35€ komplektile (8 plaati).

Muudetud , muutis Chulo

• Vastuseid 154
  • Vaatamisi 42,8tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Unustasin pilti teha, tahtsin tööpäeva lõpus kaasa võtta, aga läks meelest, põhimõttelist hetkel ta lihtsalt keevitas need küljed plaadi külge, aga see ilmselt pole just kõige parem ja nüüd hommseks saan vastuse, et millal ta saaks freesiga kõigile teha :)

• Autor

Ma siis täna veel asja lukku ei pane?

Pm praegu on variant, et homme tellime kõik 30-ga ära või ootame veel veidi.

• Autor

Nonii... Ma teen sellise ettepaneku, et kui esmaspäevaks mingit selgust majas pole, tellime 3,75€/tk ära ja asi korras.

Ühesõnaga neid saaks, aga ilmselt mitte esmaspäevaks ega teisipäevaks ja kuna mul enda omad nüüd olemas siis polegi erilist vahet, tellige ära :)

Muudetud , muutis Magnus

• Autor

Tere!

Nonii, kuna nende odavalt pakutud plaatide saatus on nii suure küsimärgi all, siis otsustasin, et tellin sealt, kus 3,75€/tk maksab. Ehk siis üks komplekt on 30€.

Teavitasin kõiki, kes on ülevalpool listis. Kes veel siiski tunneb, et soovib neid ka, siis palun enne esmaspäeva ühendust võtta. Tellin neid täpselt sellise koguse nagu soovitakse, see tähendab, et ilmselt tagavaraks ei lase midagi teha.

Lugupidamisega

Chulo

Muudetud , muutis Chulo

• Autor

Kui nüüd ülejäänud, kes kindlad soovijad olid ka endast märku annaksid, siis võiks juba homme või täna õhtul tellimuse sisse anda.

Chulo 1 komplekt - RAHA MAKSTUD - plaadid käes :D
Tiit 1 komplekt - RAHA MAKSTUD - plaadid käes
weix2000 1 komplekt  - RAHA MAKSTUD - Post 24 automaati pandud 3.10.2013

eix22 2 komplekti - RAHA MAKSTUD - Post 24 automaati pandud 3.10.2013
lehekonn 1 komplekt
ork 1 komplekt - RAHA MAKSTUD - Post 24 automaati pandud 3.10.2013
Madis28 1 komplekt - RAHA MAKSTUD - kaup Tiidu käes
buumer 1 komplekt - RAHA MAKSTUD - Post 24 automaati pandud 3.10.2013
trivium 1 komplekt - RAHA MAKSTUD

karlk - loobus, kuna auto on müügis

grimes 1 komplekt - RAHA MAKSTUD

tommyboy 1 komplekt - RAHA MAKSTUD - kaup käes

erikred 1 komplekt - RAHA MAKSTUD - kaup Tiidu käes

beemwee 2 komplekti - RAHA MAKSTUD - Post24 automaati pandud 16.11.2013

PriitV 1 komplekt

Muudetud , muutis Chulo

• Autor

Nii! Teadmiseks kõigile tellijatele, et tellimus on sisse antud ja valmistaja lubas endast kõik anda, et asjad kiiremini kui 2 nädalat valmis saada.

Lasin ka paar ekstra komplekti teha nendele, kes rongist maha jäid. Hind aga edaspidi 35€ komplekt.

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor

Nii, kuna alles täna sain plaadid kätte, siis hakkan täna/homme nende postitamisega tegelema. Vabandan viivituse pärast.

Mõned komplektid on veel üle...

• Autor

Pm praeguse seisuga on nad otsas.

Kui vähemalt 8 komplektile veel soovijaid leidub, siis lasen uued teha.

No võin kah soovi märgi maha panna, kuigi mul võivad nad hetkel pikaks ajaks vedelema jääda riiulisse :)

Aga kui ka tellimisega veel aega läheb, siis vahet pole.

arx

• Autor

No hetkel on kõik soovijad saanud need plaadid, nüüdseks on aga otsas. Kui soovijaid piisavalt, siis võib lasta uue portsu valmis teha.

Hetkel järgmisele satsile 3 soovijat olemas, kui 5 veel leiab, siis võiks ära tellida.

Muudetud , muutis Chulo

• 3 kuud hiljem...
  • Autor

Nii... avastasin, et üks komplekt on mul veel ikkagi üle ja üks poolik komplekt on ka veel pakkuda.

• Autor

Okei! Siis on põhimõtteliselt otsas ka :)
Kui keegi ilma jäi, siis ma võin lasta neid ka juurde teha, aga ainult siis kui huvilisi on vähemalt 10 komplektile.

Kui tegemiseks läheb,siis oleks ka poolikut vaja,või no 3 tk kui täpsem olla.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus