Hüppa postitusse
Postitatud
comment_65057

Hey :D

Sai pikalt otsitud doonor autot, mis oleks v8 ja manuaal kastiga. Ühte sai isegi käidud vaatamas, aga kui ma küsisin telefonis kas koju sõidab 250km siis vastus oli muidugi jaatav. :D Kohalejõudes oli väiks pettumus kuna sellega polnud kuidagi võimalik :D. Okei see selleks.

Eile vaatasin drifti foorumis, et mis müüakse ja leidsin, et just tulnud e30 kupee 89 aasta müüki ja kuna tehtud oli ka juba midagi siis saigi vaatama mindud :P Nüüd see siis mul maja ees on, kuigi eelmine omanik ei tahtnud kuidagi, et sellega koju sõidaks. Ju siis arvas, et ei pea vastu :D , aga jõudsin koju ja kõik veel ühestükkis.

Hetkel on muidugi see jama, et on vaja proge aju ja turbo on niisama vabakuulaja, aga aju tegelikult vist juba olemas. Vähemalt nii ma aru sain tuttavalt. Väidetavalt oli originaal pihustitega ja orig ajuga ning 0,6 bari rõhku saadud stendis 280hj.

Panen siia siis eelmise omaniku jutu, mis oli müügikuulutuses.

Veermik: madaldusvedrud, jäigemad amordid, ketastega tagasild, plokkdiffer
Mootor: M20B25, 330cc pihustid,k24/26 vedelikjahutusega hübriid turbo, mustast materjalist log type kollektor, mbc, fpr, kaan porditud, madalsurve kolvid, audi wg, toyota radikas, el vent, pidurimeistri katetega siduriketas, aan-i sidurikorv
Salong: recaro sadul juhile, õlirõhu manomeeter keskkonsoolis, piilaris kellad boosti, kütuserõhu ja afr jaoks

Kerel on samuti põhikohad juba keevitatud salongis ja saanud ülevärvi mingi varemase omaniku käes.

Pilt siis ka :P

post-1911-0-44015900-1374702021_thumb.jp

Muudetud , muutis Magnus

• Vastuseid 156
  • Vaatamisi 24,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Lugesin teema läbi ja silma jäi mitu lehekülge juttu väljalaske kollektoritest   Ei tahaks kellegi autoteemat risustada kuid ma ei saa asja nii valede arvamustega lõplikuks lugeda Olen väljalaske

• Vengerfeldt
    Vengerfeldt

krdi kole torustik raisk  

• Kahju hakkab sinust Magnus, otsi endale naine ja küta sellele taha, mitte autole

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_68749

Mina olen igaljuhul rahul ostuga, aa ja vahetatud asjadest oli veel kapott ja esitiivad.

Lisaks on minuni veel jõudnud:

Esimesed camber plaadid

Tagumised uued laagrid

Veepump

Muudetud , muutis Magnus

• Autor
comment_68986

Natuke sai nädalavahetusel tehtud, alustasin juhi poolsest nurgast, mis jäi hetkel küll poolikuks. Samuti sai ka mootorit natuke kokku pandud ning lõpuks on ka kõige vajalikum asi olemas, Turbo! :P Reedel ostsin endale db-hpst uue turbo kuna tuli umbes sama hind, mis ebayst ning sealt sain veel aastaks garantii ka. Idee järgi peaks see suutma puhuda ligikaudu 400hp ja esialgu oleks ma igaljuhul sellise tulemusega rahul.

DSC_0220.jpg

Muudetud , muutis Magnus

• Autor
comment_68993

Kena,400hp tuleb lihtsalt.

Mis turbo on ja palju maksis,pane kindlasti välise wg.

Välist ma just ei tahtnud kuna kollektor oli juba olemas, millele ei olnud mõeldud välist wg, aga turbo on see, mis linkil ning sain allahinndlust ka päris piisavalt, et ostsin ära :Dhttp://www.db-hp.ee/v4/?2574,t3-t4-turbo-sisese-wastegatega

Muudetud , muutis Magnus

comment_69632

Kuid millegipärast need custom tehtud, "kallid" kolled ei pragune üldjuhul, töö eest võetakse vastutus ja millegipärast kipuvad nad ka varem spoolima. Ma ei väida, et kõigil peab see olema ja alla selle oled s**t vend või et muud variandid ei või toimida, ei, kindlasti mitte. Hiinakad toimivad, kui endal kemppi võtta kogu aeg, ja ka võistelda saab ja pole häda midagi (Margus Mangus selle hea tõestaja), ja tänavale ilmselt ka paras see ebay tükk. Küll aga on vaieldamatult "kallil" kollel oma eelised ebay tüki ees

• Autor
comment_69634

Kindlasti, aga kuna ma käin veel koolis ja ehitan enda raha eest, mis ma peale kooli hetkel töölkäies teenin siis ei ole selliseid võimalusi, et lasta teha 600 euri eest kollektor, väga ei raatsi :D

Muudetud , muutis Magnus

• 3 nädalat hiljem...
  • 4 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.