Hüppa postitusse
  • Autor

Lisage siia pilte eesti edevamatest, silmatorkavamatest ja erilisematest rullidest :)

Alustaksin ise siis:

img8191v.jpg

Esiletõstetud vastused

• Autor

Lisage siia pilte eesti edevamatest, silmatorkavamatest ja erilisematest rullidest :)

Alustaksin ise siis:

img8191v.jpg

Krt see kollane oli ilus, aga kuskilt oleks nagu meelde jäänd, et see keerati iillegaalsel kiirendusel üle katuse ja viimane cabrio peaks ju janni auto olema ?

Krt see kollane oli ilus, aga kuskilt oleks nagu meelde jäänd, et see keerati iillegaalsel kiirendusel üle katuse ja viimane cabrio peaks ju janni auto olema ?

Nii ta peaks olema vist jah, isegi sellist juttu kuulnud. Mul sellest kollasest veel pilte, kui on see sama auto. Ei tea kas vastab tõele aga oli vist m50 mootoriga?

57041948.jpg

Uploaded with ImageShack.us

57041372.jpg

57041691.jpg

57041701.jpg

57041717.jpg

57041735.jpg

57041909.jpg

kollane oli tõesti m50 mootoriga ja miski meeletu chipiga )) illegalist tagasi tulles läks natuke käest ära ja kukkus kraavi.

praegu käsil see masin

b1vv4.jpg

22.jpg

Kuna kasutaja TRAX oma autot ise ei lisa, siis teen seda mina :)

trxbmm.jpg

paar ammust pärli mis siin foorumis on olnud.

51f5M1t1t911p1v6v535.JPG

D772b5s9b5G5394851y4.jpg

79r4g3e4p9j4p894J1z2.jpg

kollane m3 replica läks jah maardu streetil üks kurv otseks ja üle katuse käis.

kas kellegil sellest lumivalgeks 325 pilte pole mis maarjamäel üle kuudi läks ja põlema süttis.minu arust oli üks ilusamaid pille.

Mis sellest Oja ehitatud autost saanud on üleüldse? (787ARV)

Vahetas suht tihti omanikku eelmisel aastal :D

• Autor
TRAX ju sõitis enda rulla ribadeks, sellepärast ei lisagi :D
päris julged väited sul..:)

Vahetas suht tihti omanikku eelmisel aastal :D

viimaste andmete kohaselt läks soome ringraja autoks.ja mulle pakuti ennem seda 18 000eeguga müüa

Vahetas suht tihti omanikku eelmisel aastal :lol:

Mina nägin seda viimati eelmise aasta novembris jõgeva ligidal ja pakuti mullegi seda :D

viimaste andmete kohaselt läks soome ringraja autoks.ja mulle pakuti ennem seda 18 000eeguga müüa

Kui hilised su andmed on? :lol:

Mina nägin seda viimati eelmise aasta novembris jõgeva ligidal ja pakuti mullegi seda :D

Kui hilised su andmed on? :lol:

mõned päevad enne aastavahetust

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus