Hüppa postitusse
Postitatud
comment_9159

Heips !

Nii sai veel üks rulla koju juurded toodud, kuna nüüd kool läbi ja tööle minek ja selleks on vaja autot millega ringi liigelda 8)

Otsisin ja otsisin ja leidsin siis lõpuks ühe vaguni endale mis täitsa okitoki aga nagu ikka rullil vaja natuke nokitseda :P

Mis siis lisa varustuses on hmm eriti midagi 8) Udukat, Is lisa, mingi madaldus mille plaanin ikka välja vahetada. orginaal makk.... polegi vist rohkem midagi.

Lähi ajal siis kindluse mõttes vahetan rullikud, rihma ja õli ära vaatab mis veel vaja teha seda teen vaikselt. Kuigi jh punane ATB vajab ka tegemist,e t nüüd kahte korraga üleval pidama. :lol:

Aga auto oli ennem igapäeva liikur nii, et hetkel rohkem vigu ei olegi. Kere väga hea minu meelest ilus ja sile.

Eks lähi ajal teen rohkem pilte kui auto puhtam jne.

177073971fff03_o.jpg

• Vastuseid 338
  • Vaatamisi 35,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Nii täna viitsisin natuke esituledega tegelda, täpsemalt tulede regull süsteemiga. Huvi algatuse sain kasutaja Tiit musta touringu teemast kus tema modis erinevatest osadest el motod tulede külge. Ja

• Lõpuks ometi teed midagi ise ära ja ei kõsi 100 küsimust. Sügav kummardus sulle

• Jhm. Sai selline otsus tehtud, et tehti väga hea hinnaga kere pakkumine ja pidin seda vaatama minema ikka ja no kui läksin vaatama võtsin ka treila kohe kaasa Tänud hea ja kiire teenuse eest H.C.H Au

Esiletõstetud vastused

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_1359

Hmm auto vurab päevast päeva tööle ja tagasi ilusti.

Ootan väikest raha kogumist ja proovin tegutsema hakata.

Ennem talve prooviks siis korra mõne kere detaili ilusamaks teha näiteks parem esi tiib, esipõll sirgemaks teha, teine korralik tagaluuk üle värvida ja autole paigaldada, ühes taga ratta koopas väike keevitus teha jne.

Ühesõnaga autoga on tegemist küll ja küll lihtsalt selline võlu asi nagu raha on puudu.

Kuigi nüüd ülevaatus aeg siis oht on see, et masin jääb seisma, kuna ei suuda ülevaatust läbida.

• Autor
comment_1346

Eix: päris nii vähe ei saa aga no elamine linnas ehk üüri maksmine ja siis selllele kommunaalid, siis üks paagi täis kindlasti auto paaki, siis mõni pisi vidin mis masin vajab vahetamist ja ülejäänud jääb elamiseks. Meil ju tore eesti riik tõstame hindu ja kõik on õnnelikud ja aitame teisi riike võlgadest välja.

Einar: Päris nii hull ka teema ei ole aga ütleme ausalt, et naisele võib ka midagi ilusat osta jne :wink: ( ise krt vingusite, et mul pole naist)

Zaddam: no kaks talve olen suutnud suht korralikult ära sõita ;) proovin see talv ka hakkama saada. Ma arvan, et kui ma ennem talve ära ei tee neid töid siis must on sama nagu minu punanen leevitus töödes.

Ootan lihtsalt paremat aega jne :P

Ideid on palju auto kallal. Esimesena tahaks esimesed istmed korralikud saada jne või aint juhi istet.

• Autor
comment_1341
Kõigepealt ikka naisele korralik iste ja siis endale ;)

On olnud juba väiksed ideed, et need bemmi sporte tahaksin aga ennem vaja kellegi autot kellel need istmed sees ja siis naisel proovida neid istmeid, kuna tema sõidab minuga kaasas ikka.

• Autor
comment_1337
Tegelt kõige kasulikum variant on üürikas ära anda ja pruudi juurde kolida.

on olnud jutuks aga jhm ;):D mees mõtle nüüd ise peaga elada ämmaga sama katuse all pikka aega siis ei kannata välja küll seda :P

aga kes teab äkki võib sedasi juhutuda :D

comment_1335

kuidas see oligi "Issi, issi miks vanaema sikksakitades metsapoole jookseb?" Isa "....nja kelle jaoks vanaema, kelle jaoks ämm."

Isa "Poiss anna padruneid lauapealt"

Ma järgmine pühap cabrioga tln siis saaksid mu diivaneid proovida, need ainult nahast ;)

Sul isegi vedanud et naine E30`sse sisse istub :P

• Autor
comment_1324

Ärme nüüd nii kurja nalja ka ämmade kohta tee. Minul on selles suhtes vedanud, väga rahulik ämm on jne.

Aga kiire küssa tegelt elektri kala kohta. Et mul tahokas ja tujurikkuja ei tööta + veel need rohelised ja tulukesed põlevad nii kuidas ise tahavad.

tahokaga on selline nali, et kui panen kõik asjad voolu tarbima palju ehk täis tuled peale, salongi vent põhja jne ja kui veel muusika käib väga valjult siis hakkab tahokas hüppama :S millest selline jama. tavaliselt ka niisama ringi sõites ja muusikat valjult kuuldes hakkab sedasi naljatama.

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_31609

HeiHo!!!!

Nii mis siis masinaga toimub, toimub see, et ülevaatus läbi ja suht seisab masin :D :D

Et ülevaatuselt läbi saada on vaja peaaegu teha terve esisild.

Sai kohe hulgi ostetud juppe, et vahetama hakata.

Tänud zhaft kes asjad sebis hea hinnaga. Aga arvatavasti tööd teeb siis MairoG ;)

Varajane päkapikk tõi midagi sussi sisse B) Sisemised ja välimised sharniirid, õõtsa puksid, stabika kondid ja uued amordid.

198185694f00ef_l.jpg

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.