Postitatud 13. jaanuar 201312 a Tervist! Probleemiks on e30 324d kütuse tagasi vajumine peale sõitmist, ehk siis lööb õhu vahele. Kas seal siis mingi tagasivoolu klapp õhtal ? Üks pihusti lekib hästi õrnalt. Oskab keegi aidata selle teemaga ? Muudetud 14. jaanuar 201312 a, muutis Saareoks0
14. jaanuar 201312 a Mis mõttes "lööb" kütuse tagasi?? Pead silmas ,et kütus vajub tagasi? Originaalis ei ole mingit klappi, ise panin klapi vahele ja probleem ei kadunud. Põhjuseid ja veakohti saab palju olla. Kuna mul oli klapp vahel, siis eeldan kütuse tagasivajumist tagasivoolu kaudu. Hetkel käsipumba süsteem vahelt väljas, tava filter vahel ja probleem kadus.
14. jaanuar 201312 a Autor Jah, pidasin silmas, et vajub tagasi. Mul on ka seal vist mingi ise pandud klapp, ja käsipump on ka alles. Tänud, eks teen proovi ja annan teada.
14. jaanuar 201312 a minu 324d imes õhku küttefiltri jalajuurest kus on se plastik osa,need kipuvad filtritvahetades liikuma ja lähevad pekki,selle asemele sobib ka 524td filtrijalg väga edukalt. minu kogemus sis...
14. jaanuar 201312 a jah, seal filtri ja jala vahel on kütteelement, filtrit lahti keerates võib selle mutter ka natuke lahti keerata. Samuti mainis siin üks foorumikasutaja, et tal oli pumba otsatihend läbi, peale selle vahetust kõik ok. Kui sul on võimalus proovida , siis pane kasvõi otsevoolik korra pumba ja kütusetoru vahele, vaata kas muutub miskit.
15. jaanuar 201312 a Autor Eks katsetan alguses pumba vahelt ära võtuga, kui ei aita siis vaatan küttefiltri jala üle.
Tervist!
Probleemiks on e30 324d kütuse tagasi vajumine peale sõitmist, ehk siis lööb õhu vahele.
Kas seal siis mingi tagasivoolu klapp õhtal ?
Üks pihusti lekib hästi õrnalt.
Oskab keegi aidata selle teemaga ?
Muudetud , muutis Saareoks0