Hüppa postitusse
Postitatud
comment_49002

tervist klubirahvas siis , umbes nädalaega tagasi sai ka rull ostetud :D , aastaks on tal 90, ja oli vanainimese oma . 2003 oli ta siis eesti toodu ja ma olen teine omanik. Masin tundub igati korralik , palju asju on tal ära vahetud ja ülevaatusel ei tohtinuks probleemi tulla ,ainukeseks veaks ütles mulle esiklaasis mõra aga ta olevat juba 3 aastat sellega ylevaatusel käinud. Lisadest on ta väga napp ainult el.peeglid , kauseluuk ja klaasid vändaga :D mootor on tal 1.6 73 kw. ega ei oskagi rohkem midagi prg kirjutada , hakkan vaikselt tegema teda ja pilte lisama .

069033037d7838.jpg

0903951678534c.jpg

090395241a1f69.jpg

528137_470081159691413_1088399451_n.jpg

koos Rocketbunny masinaga ka.

377213_471925859506943_1020787071_n.jpg

• Vastuseid 65
  • Vaatamisi 5,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Kohe peale ostmist. sai kollane kile eemaldatud ja nr-i märki liigutatud. Driftihooaeg oli ka vahepeal Ja praegu , vahepeal sai smoke kile pandud esituledele

• Mis see number seal all nurgas juurde annab, tegelt on Alfa hoopis või ?   Suunatuleklaase ei taha mulle ärida? Vahetust oranzide vastu nt. Ma vaatan sul esiots tühi kuidagi ja kontrasti vaja

• See on lihtsalt väga stiilne Ees keskel on väga labane ja igav, klaasitaga on ka paljudel olnud nii üleval kui all, parem nurk veel proovimata. Mina ilmselt viin oma rulli numbri ära katusele, väga l

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_70218

Nonii nyyd vahepeal sai ylevaatus sai läbi , aga nyyd tehtud vägapalju ei pidanudki tegema , taha sai pütt uuesti alla taha uued piduriklotsid ja pmst terveve esisilla jupid said vahetatud mis läks maksma kõigest 18 euri :D mäletan et ise ostsin eelmine aasta ühe sarniiri 16 euriga nyyd lasin sõbral osta kes võttis jupid firma nimele :D Ja isegi co oli täiesti korras , aga ja kus on lumi mina olen talveks valmis :D

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_70701

Nonii , e30 võib ikka imestama panna läksin eile hommikul auto juurde panin auto käima ja nii kui gaasi antsin lendas sumpa kollektori juurest lahti :D prg suht hea sõita tartu vahel , vahepeal pean kell 6 tööle minema kesklinna , huvitav kas patrull ka kinni võtab :D

post-2238-0-23247900-1385368338_thumb.jp

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.