- Vastuseid 65
- Vaatamisi 5,7tuh
- Loodud
- Viimane vastus
Teemas enim postitanud
-
Tanelss 35 postitust
-
fedja 5 postitust
-
eix22 3 postitust
-
Nurgatagune 3 postitust
Populaarsed päevad
Kõige populaarsemad postitused
-
Kohe peale ostmist. sai kollane kile eemaldatud ja nr-i märki liigutatud. Driftihooaeg oli ka vahepeal Ja praegu , vahepeal sai smoke kile pandud esituledele
-
Mis see number seal all nurgas juurde annab, tegelt on Alfa hoopis või ? Suunatuleklaase ei taha mulle ärida? Vahetust oranzide vastu nt. Ma vaatan sul esiots tühi kuidagi ja kontrasti vaja
-
See on lihtsalt väga stiilne Ees keskel on väga labane ja igav, klaasitaga on ka paljudel olnud nii üleval kui all, parem nurk veel proovimata. Mina ilmselt viin oma rulli numbri ära katusele, väga l
tervist klubirahvas siis , umbes nädalaega tagasi sai ka rull ostetud
, aastaks on tal 90, ja oli vanainimese oma . 2003 oli ta siis eesti toodu ja ma olen teine omanik. Masin tundub igati korralik , palju asju on tal ära vahetud ja ülevaatusel ei tohtinuks probleemi tulla ,ainukeseks veaks ütles mulle esiklaasis mõra aga ta olevat juba 3 aastat sellega ylevaatusel käinud. Lisadest on ta väga napp ainult el.peeglid , kauseluuk ja klaasid vändaga
mootor on tal 1.6 73 kw. ega ei oskagi rohkem midagi prg kirjutada , hakkan vaikselt tegema teda ja pilte lisama .
koos Rocketbunny masinaga ka.