Hüppa postitusse
Postitatud

et,nahatan auto sisu juppe istmeid ja roole .

kui huvi on siis 56399022 või 58506794

või email:sindipoiss12@hot.ee

msn:maesalu9@hotmail.com

hinnad kokkulepel !

mõned näidised :

Canon350D4208.jpg

Canon350D4207.jpg

055174007acd1d.jpg

054962327d9e19.jpg

05487941163181.jpg

Canon350D4211.jpg

Esiletõstetud vastused

mis Madisele ei meeldi ?

Selline sisu on minusilmis kole aga töökvaliteedi kohta ei oska midagi õelda istmed paistab, et on üsna korralikud jäänud.

• 3 nädalat hiljem...

aga nii umeb kui nahk on kah sinu poolt mis se hind tuleks

ja ka selline küsimus et kui head liimi kasutad ma enda opelil tegin kah mingi tekstiili liimiga aga üks kumer koht on liimist päikse käes lahti tulnud

• Autor

nahka läheb armatuurile ka vähemalt 500.- (isegi rohkem aga see on kuntst naha hind )

• Autor

mul see eespool olev bmw seisis suvi otsa hoovipeal ja sealliim lahti ei tulnud ma arvan et äkki on päris healiim

sul siukest mitteläikivat materjali ka on ?

ei teagi mis selle nimi on aga näiteks on wrc-d sellega kaetud.... seemis äkki ?

• 3 nädalat hiljem...

palju sa kahe sporttooli eest tahaksid.Pm peab liimima ainult külge naha.Kunstnahk siis.Minupoolt on materjal.Ja siis tahaks kohe teada ka , et palju sa Golf 2 istmete eest tahad?Viska PS. :wink:

soov oleks 2 peatuge heleda nahaga ära teha et palju hind on kui toon ainult peatoed

Palju sa e30 esiistmete nahatamise eest küsid?

kui mina toon aind istmed.. materjal ja muud vajalikud asjad sinu poolt.

• 3 kuud hiljem...

Kui väga suur saladus ei ole siis mis hinnaga seda mustapärisnahka ise kätte saad?? Võid kirjutada ps.

• 1 kuu hiljem...

Palju sellise rooli nahatamise eest tahad saada.Soov saada siis ikka mustast nahast!! :D

Selve panen kõrva taha ja kui vaba raha näppude vahel lehvib,siis annan endas märku :D

• Autor

sain kogemuse võrra rikkamaks tegin ühed istmed riidest .

0680609074342a.jpg

0664331935bf3a.jpg

ja siis veel üks opeli nupp ja kott

0683652456390f.jpg

ja bmw kott ka :D

068482879b705d.jpg

• 1 kuu hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus