Hüppa postitusse

Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup

Postitatud

Teeks siis suve lõpu ürituse!

Saame kokku, puhume juttu, teeme kruiisi ja siis räägime veel juttu.

Aga asjast kah siis saame kokku [size=18]10 Oktoober Laupäev[/size] JA koguneks siis alguses laagri maksimarketi juures saurixi ees kell 14.00 liikuma hakkaks mingi kell 14.30. ja 15.15 äkki siis ülemistes võtaks sealt kah inimesi juurde ja peale seda siis otsaga merivälja poole.

Kaasa võtta hea tuju Rullikas ja Soojemad riided kah ilmselt. :D

Ps! Tulla võiskid kohale niipalju inimesi kui võimalik Siis tuleb pikem kruiis. :wink:

Tulijate nimikiri siis:

1. P2hkel

2. ///Mario

3. jaan320i

4. j_indrek

5. ranzzz

6. elukas

7. tossike

8. janek321

9. eix22

10. bergo

11. Fantoom

12. renx320

13. psyho

14. valerka

15. sake

16. turbiin

17. metsakutsu (Kui õieti aru sain siis C4V6 on roolis.)

18. snakepit888

19. spetzialist

20. ruts325

21. S4ND3R

22. bmw520i

23. taytz

24. Riho

25. mental

26. Ain_H

27. siim999

28. Matu90

29. Paul

30. Kaido S (vist)

31. Wabbit

32. Jysk

33. +2 rulli (ei mäleta kasutaja nimesid)

34. MairoG (Jäi viimati jutt sedasi et tuleb vist) :lol:

35. yux323

36.

Videod:

Pildid:

http://nagi.ee/photos/AiriL/sets/231365/

http://fotoalbum.ee/photos/siimkris/sets/868461/

http://s283.photobucket.com/albums/kk301/P2hkel/?start=0

http://fotoalbum.ee/photos/Mpower/sets/869349

• Vastuseid 299
  • Vaatamisi 63,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

Tervitus.Sain enda oma mingil lubaval määral sõitma ja vanamoor sai load kätte :D Mis seis sinu pilliga on, saad käima või liitud meiega ? 8)

tervitused, lähen toon täna mootorile õli ära ja vaatan, ehk saab käima masina, Mihkli abi ka vaja.... esialgu ilma turbost sisselaskesse minevate torudeta pmst.

laupäeval pole vast erilist tipptundi..osalejaid tuleb ju kaugemalt ka, sellega tuleb ka arvestada :)

Minagi ei usu et laup. mingi tipp tund või midagi taolist oleks ja kaugelt tulijate kohapealt olen eixiga nõus

Pooldan ideed poeparkla omanikuga kokku rääkida asi... olgu siis kristiine, mustikas või sikupilli... on endal kindel ja hea olla, ei pea mõtlema mingitele lisaprobleemidele...

esialgse seisuga siis minagi platsis... loodetavasti ei ole siiski vihmane ning kõik sujub hästi..

üritan ennast vaos hoida ja ikkagi otse sõita, seega soovitaks kõigil samamoodi käituda :D

jällegi, vähem probleeme...

sake, kui autot kokku ei saa võta iste välja :lol:

mul ruumi on aga oma tooliga peab tulema :lol: irw

mul ruumi on aga oma tooliga peab tulema :lol: irw

Kui ma tundmatu kolmanda isikuna loeks seda siis algul vaadaks küll imelikult et mis bemmi vendade klubi see on aga hetkel teadjana lihtsalt muhelen. Väga hästi kukkus see lause välja sul :D:lol:

mhmh :D

seisukohad ei ole vist head ma arvan :lol: taburetti vaja :)

Et kaasreisija peab siis ikka seisukoha suhtes istekoha võtma.

sake, kui autot kokku ei saa võta iste välja :lol:

mul ruumi on aga oma tooliga peab tulema :D irw

tundub, et ikka saab pilli käima 8)

• Autor

Täpselt nii see on :!:

Kuna ma pildistama hakkan siis ma sõidan rivi kõrval nii ees kui taga otsas koguaeg kohta vahetades. :lol:

Mis kella peale umbes see Pirita parklas viibimine, lobisemine võiks jääda? Õhtul üks teine üritus ka plaanis, kust puududa ei soovi.

• Autor

Nu esimeses postis on ju tegelikult kõik kirjas, aga jämedalt mingi 16.30 oleksime äkki lõpp punktis siis ja seal saab juttu ajada ja ega see tulek sinna ei ole kohustuslik ja iga kell võib ära minna.

Edit ja ootan hetkel vastust Mustika keskuse juhtkonnalt kas seal on võimalik koguneda või mitte. :wink:

Tulijate nimikiri siis:

1. P2hkel

2. ///Mario

3. jaan320i

4. j_indrek

5. ranzzz

6. elukas

7. tossike

8. janek321

9. eix22

10. bergo

11. Fantoom

12. renx320

13. sunlight

16. turbiin

17. metsakutsu

18. snakepit888

19. spetzialist

20. ruts325

21. S4ND3R

22. bmw520i

23. taytz

24. sunlight

25. mental

26. Ain_H

27. siim999

28. Matu90

29. Paul

30. Kaido S (vist)

31.

32.

33.

34.

35.

36.

...

midagi on topelt

• Autor
kas klubi lipust on ka kuulda midagi :D:lol: 8)

See oligi mu üllatus et toon klubi lipu kah kohale :lol:

Aga nüüd teavad siis kõik. :wink:

krt ...sa oleks võind ütlemata jätta :lol: algul oli ka juttu sellest lipust ja siis öeldi et see tuleb kohale aga kellega see oli küsimärgi all :D:lol:

Kui Ülemistesse või kuhugi taolisesse parklasse ei saa, kas on mingi alternatiiv ka olemas? Pirita?

• Autor

Nu mia oska öelda ei tea täpselt mis kell ja kus me oleme aga kõige lihtsam oleks sul vist helistada.

Matu112 ammu juba parandatud see viga vaata esimest postitust.

Kui Ülemistesse või kuhugi taolisesse parklasse ei saa, kas on mingi alternatiiv ka olemas? Pirita?

Point oli pigem selles kuhu hiljem crusi lõpus minna et vast üks ühine pilt teha ja seda siis juba mustika maa-aluses parklas kus vihm kaela ei saja ja soe on seal kaa :D

Kui sinna ei saa siis järsku kristiine omasse ? :roll:

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus