Hüppa postitusse
Postitatud
comment_43581

Nüüd siis ametlikult E30 ridades tagasi. Päris kaua otsisin ja jahtisin FL cabriot. Küll oli võimalus leedust osta, küll külastas mõte saksamaa reisist. Vahepael oleks äärepealt ostnud Kerti (m20b20) cabriot, kuid lõplikult kokkulepele me ei saanud :P (tegelt auto on ju PFL, mis mulle üldse ei meeldi) Talvel ma loobusin, kuna polnud eriti aega otsida.

Seda autot käisin eile vaatasin, täna oli juba minu nimel. Autost siis lähemalt:

Mootor autol on päris hea. Tiksu pole, minek ka hea. Käike vahetab korralikult. Istmesoojendused töötavad, soun system tundub et töötab ka, pole eriti süvenenud sellesse, eks varsti uurin lähemalt. Vahetamist tahab diffri puks, esi kondid.
Plaanid autole siis suured. See suvi vist midagi erilist ei toimu, aga sügisel talvel läheb vist suureks tegemiseks. Hetkel ei hakka kirjeldama mis plaanis, vaatame mis saab. Esimene pilt siis nende velgedega millega autot ostsin. Kohe õhtul kruttisin teised veljed alla ja jäi päris hea minu arust. Auto on madal ka, ring siniseid vedrusi, ja nende velgedega veits riivab tagakoobast.

S210A ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
S240A LEDERLENKRAD
S300A ZENTRALVERRIEGELUNG ELEKTRISCH
S354A GRUENKEIL-FRONTSCHEIBE
S375A STOFFVERDECK ELEKT.MECH.SCHWAR
S380A HARDTOP-VORBEREITUNG
S423A FUSSMATTEN IN VELOURS
S428A WARNDREIECK
S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER
S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT
S556A AUSSENTEMPERATURANZEIGE
S660* BMW BAVARIA REVERSE RDS
S675A BMW SOUND SYSTEM
S682A RADIOANTENNE AUTOMATISCH
L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG

WP_000337-vi.jpgWP_000339-vi.jpgWP_000340-vi.jpgWP_000342-vi.jpgWP_000344-vi.jpgWP_000350-vi.jpgWP_000351-vi.jpgWP_000347-vi.jpg

Muudetud , muutis Leks

• Vastuseid 264
  • Vaatamisi 28,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Aeg lendab, kogu vaba aja istun garaazis ja tegelen autoga. Tehtud niipalju, et mootori juhtmestik paigas, EWS omal kohal, väljalase tehtud, el ventikas ühendatud, muud asjad põhja all tehtud. Auto kä

• 1 asi millest ma tundsin puudust sõites rullikaga - korralik käetugi. Ammu oli ostetud e36 oma, kuid kätte võtsin ennast alles nüüd. Tänu sellele videole. Natukene tegin omamoodi kaaa,,

• Läksin moega kaasa ja lisasin paar KW juurde  ärge munadega pihta loopige  

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_104767

Aine katusele ja siis svammiga, nagu joonistatud pakil.

Tihendeid pole niisutanud, see cabrio probleem et nurkadest tilgub kuna kõik tihendid ja muu mudru on vana seal.. mina panin rohkem ainet riiele küljeklaaside kohale  lootes et vesi ei jõua suurtes kogustes tihenditeni ja sellega tilgub vähem sisse.

Uus radikas ostetud, tegelt ostsin juba uue siis kui ehitasin eelmine talv aga uus Nissensi radikas lekis uest peast ennem kui ma sõitma hakkasin, sp läks kasutatud peale.

Praegu on uus AVA radikas garaazis.

Sisselaset veel ei taha, ehk järgmine hooaeg vb--

Veljed erineva liivakaga veega üle, seejärel Sonax poleerimis pastaga Tõstsin silla üles, käigud sisse, naine andis pöördeid ja mina muudkui lasin =) Aga soovitan seda õues teha, kuna garaazis kõik seinad põrand olid täispritsitud. Pool päeva küürisin puhtaks

• Autor
comment_105001

1 asi millest ma tundsin puudust sõites rullikaga - korralik käetugi. Ammu oli ostetud e36 oma, kuid kätte võtsin ennast alles nüüd. Tänu sellele videole. Natukene tegin omamoodi kaaa,,

19059c992c5b.jpg
0adfa8728d41.jpg
00f15f14b937.jpg

Muudetud , muutis Leks

• Autor
comment_105259

Järgmine iluravi nimekirjas olid läikivad sumpaotsad. 

Tegin niimodi

Kui kedagi huvitab, siis sellised sumpaotsad on minul müüa - paar 30 euri. Siseläbimõõt 50mm, kogupikkus 160mm. Läheb ideaalselt m20, m25 originaal torude otsa.

Siit leiab veel pilte ---------------------------->

3fa0edde8c26.jpg

Muudetud , muutis Leks

• 2 nädalat hiljem...
  • 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_107717

Vahepeal sai tellitud ja paigaldatud uus esiklaas. Valisin hea hinnaga Pilkington klaasi.

Kui keegi ka tahab ja otsib kohta siis siin on kontakt  info    ÄT   a-autoklaas.ee

0110065907f5ce5.jpg

0110065913f94e1.jpg

Ja kuna uut tööriistakasti tihendit telida ei saa, läksin ja ostsin porolooni ja lõikasin ja kleepisin sellise asjanduse. Nüüd kastis valitseb rahu ja vaikus. Ennem oli nii, et riistad hüppasid ja kolisesid, sellepärast vedelesid nad garaazis tühja

011006590912b88.jpg

Muudetud , muutis Leks

• Autor
comment_107775

Ma sain 2 korda odavamalt kui sulle pakuti, ehk 90 koos KMga ja ilma paigalduseta.  Rohelise ribaga jah klaas. Pidi saan vic hiljem panna, ei ole teinud pilti kus klaas on küljes

muideks hiinakas oli seal 60ga saada

Muudetud , muutis Leks

• 5 nädalat hiljem...
  • 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_110311

Pole ammu kirjutanud, 

Mõned suuremad väljaminekud jupidele ja lisadele mis sai tellitud ja installitud

Uued jupid H2 st + lisaks hunnik neid millest pilte ei teinud.

01668bb79d83.jpg

Samuti 3 hädalat enne Poola tripi hakkasin otsima püsikiiruse hoidjat, selle leidsin ebayst, võtsin ühendust, kauplesin müüjaga ja 2.5 nädala pärast sain paki kätte. Peaks mainima, et see väljaminek oli läbiaegade kõige kasulikum sellele  autole.  Sain täis komplekti, FL auto pealt. Puudu oli ainult siduripedaali lüliti ja tema kronstein, neid sai eraldi juurde tellitud. Kõik juhtmed sai kaetud uue riidest teibiga, püsika aju, juhtmestik läksid oma originaal kohale, ajami trossi pidin otsast lõikama ja sättima oma mootori järgi. Esimeset korrast kõik töötas. Ahjaa, R4 pillidel pole tehasest püsika valmidust, ehk lisadepistikust puuduvad vajalikud 2 klemmi. Seda lahendasin nii, et ühendasin juhtmed pidurikonna juhtmete külge. (Tänud Eixile, kes kinnitas minu teooriat.)

b2a94697da87.jpg

4956cefc7334.jpg

Samuti jätkasin lisade otsimist ja silma jäi OBC2 täiskomplekt r6 masin pealt. Hind hea, võtsin ühendust, veidi kauplesin ja sain rahakoti kergemaks. 

Nüüd peaks seda ka külge kruvima, ei tea veel millal, vb talvel kui võtan armatuuri maha. Ei tea veel

Hetkel siis võtsain vana juhtmeteibi maha ja keerasin uue TESA riidestteibi ümber.

78dd1dda7145.jpg

Ja pilt Poola kokkutulekust

39df1a32c590.jpg

Muudetud , muutis Leks

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.