Hüppa postitusse
Postitatud
comment_19894

Tere kaasfoorumlased,

on aeg teha ka enda hiljuti soetatud autost teema, et saaksid ka minu mured lahendatud ning autost jääks alles väike remondipäevik. Lisaks teretulnud kõik soovitused ja ettepanekud.

Ostetud sai ta päikesepaistelisel 23-ndal aprillil Jõhvist. Tegu on 1.6 liitrise M40 mootoriga BMW-ga. Värvuseks Alpinweiss II. Nunnu ja väle :P

Varustuse poolest hiilgav pole, peegleid liigutab elekter, katuseluuk on manuaalne. Vähemalt päike saab tuppa! Aga ka varustuse osas plaanis aega mööda uuendusi teha. Lisaks vajab ta varsti keretöid värvi uuendamise osas, on ka paar roostetäpikest. Plaanis on ta esialgu korda teha ning hiljem näitab ainult aeg, mis temast saab. Küll aga usun, et minu kätte jääb ta pikemaks ajaks.

ALPINWEISS II (218)

ANTHRAZIT STOFF (0274)

270 WIDER TYRES

350 HEAT PROTECTIVE GLASS, GREEN, ALL AROUND

400 SLIDING SUNROOF, MANUAL

428 WARNING TRIANGLE

510 HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM

556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY

652 BMW BAVARIA C II

680 MANUAL AERIAL

801 GERMANY VERSION

Mõned pildid hetkeseisust

33k3slv.jpg

2r3jl9w.jpg

2n0j76x.jpg

Päikest soovides,

Indrek

• Vastuseid 254
  • Vaatamisi 42,1tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• 2 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_14075

Niisiis...

14cy7a0.jpg

Vaip sai ära võetud ja kogu salongi krempel, kartsin halvemat, aga minu õnneks ühtegi tüüpilist läbivat auku ma põrandast ei leidnud. Tõestusmaterjal on alljärgnevatel piltidel

96x1t2.jpg

ibzb5j.jpg

21lsffm.jpg

Kõige kurja juur on tagumine koobas

m8kzee.jpg

sq79xz.jpg

Hetkel ootan tagumist koobast, siis saab edasi tegutseda.

comment_14070

21lsffm.jpg

Seal nurgas pole enam midagi head jah, kõige kurja juur on see ruudukujuline karp mis põhjaalla on keevitatud teadmata põhjustel (äkki mingi transpordi tugi?) isegi kui seal veel auku ei paista siis kruvika saab suure tõenäosusega läbi lükata, aitab ainult nende jurakate väljapuurimine, et sinna vahele rohkem niiskust ja pori ei koguneks.

comment_14063

Sul põhi vähe kobedam kui mul,aga tagumised koopad täpselt samasugused :cry:

Kahju et selline tüüp viga juurse sellel e30-l.Suht paha koha peal ,aga mina lõikan kogu välimise tiiva eest,et ligi pääseda(endal mugavam teha ja ilmselt tulemus ka parem) :wink:

Aga tubli ja edu edaspidiseks :D

• Autor
comment_13918

Siin siis minu eelmine rattakoobas. Või vähemalt see ehitusmaterjal, millest on võimalik siis teatud seltskonnas autot teha. Puht harimise eesmärgil lisan teile selle pildi...

2zs6txt.jpg

Huvitavamatest materjalidest võin välja tuua näiteks kartulikoti... igast muud sodi on ka, mida pole võimalik inimlikes sõnades väljendada.

• Autor
comment_13913

Konsulteerisin maalriga ja sisemine koobas tuleb ka ikkagi uus osta, pole mõtet hakata ise seal midagi välja mõtlema. Kuna seda B-osana ei müüda siis tuleb tellida uus. Pildil detail nr. 7

e660yw.png

Tegelikult oli plaanis varsti esiosa juba kokku panna autol, aga tuleb ikkagi mootor ka välja tõsta...

• 1 kuu hiljem...
Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.